"Festetted" már a hajad hennával?
Figyelt kérdés
ha igen, akkor kérlek oszd meg velünk, hogy pontosan hogyan is tetted ezt. gondolok itt arra, hogy milyen hennát használtál, hogyan és mivel keverted össze, meddig hagytad a hajadon. Milyen hatással volt a hajadra, pozitív, negatív? utána milyen hajápolókat használtál(sampon, hajvégépoló, balzsam, stb.)
és jó lenne, ha leírnátok, hogy milyen volt az eredeti és milyen lett a hennás hajszínetek. köszönöm
2010. dec. 1. 18:14
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
szia! igen, már én isolvastam, de a tapasztalataitokra,praktikáitokra vagyok kíváncsi. azért köszi. :)
2010. dec. 4. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!