Melyik a jobb a hideggyanta vagy az epilátor? - vagy melyik fáj kevésbé? BŐV. Lent.
Úszok és honalj,has meg lent eddig bortváltam.. csak már kezd idegesiteni, hogy majd minden másnap kell már. Vettem hát hideg gyantacsíkot... Teccik is meg jó de lent ahogy vékonyodott a bőröm már nem birtam megcsinálni vele pedig nagy a fájdalomköszöböm... Kérdésem megéri e egy epilátor vennem ... kevésbé fáj e lent?
19F
Hosszú ideig én is epilátort használtam. Na az nekem borzalmasan fájt. Emiatt kipróbáltam a hideggyantát. Nekem nem vált be. Felsértette a bőröm és ennek ellenére nagyon silány lett az eredmény. Utoljára pedig kozmetikus csinálta meleg gyantával. Sokkal hamatabb túl van rajta az ember, szép az eredmény és hosszabb ideig tart, mint nekem eddig bármi. Fele annyi szőröm sem nőtt vissza, pedig az első alkalom volt.
20L
oké hogy fájt, de az eredmény ?
Én most igy gondolkodtam ezen és véglis egyszer kell kibirnom és utánna minden nap használnám és akkor csak gyorsan átpörgetni rajta. Úgy se egyszere fog visszanőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!