Vol-e már valakinek olyan pattanástól való heg ami elmúlt? és ha igen akkor mit használt rá?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 18:52
1/7 anonim válasza:
Az atól függ hogy kinyomtad e.Mert ha igen akkor nem tudok segiteni mert én sosem szoktam inkább megvárom míg magátol elmulik vagy kozmetikushoz megyek.Hát én mindig használok,tonikot,arckrémet,hetente bőrradir.
3/7 A kérdező kommentje:
kinyomtam... és elég sok heg van...
2009. jan. 16. 18:59
4/7 anonim válasza:
nekem 1 (jooo) ido utan elmultak maguktol. vegulis a bor regeneralodik (halistennek:)
5/7 A kérdező kommentje:
neked mennyire volt olyan a bőrőd?
2009. jan. 17. 00:00
6/7 anonim válasza:
contractubex
próbáld ki ezt a krémet.
7/7 anonim válasza:
bocs, lemaradt
contractubex
A Contractubex gyulladásgátló hatást fejt ki, fellazítja és elsimítja a burjánzó hegszövetet, amelyek mûtét, amputáció, égési sérülés vagy baleset után keletkeznek
Továbbá kontraktúrák, például Dupuytren-kontraktúra és traumás ínkontraktúrák; zsugorodott hegek (hegkontraktúrák) kezelésére szolgáló készítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!