Mondana valaki olyan készítményt, ami világosítja a hajat (1-2 árnyalattal), de nem festék és nem nagyon roncsolja?
Figyelt kérdés
Világosbarna hajam van, 4-szer próbálkoztam kamilla teával, de nagyon keveset világosított csak. Nem szeretnék szőke hajat csak kb. 1 árnyalattal világosabbat. Mondanátok olyan világosító készítményt (nem festőt!) ami nem roncsolja a hajamat (vagy csak kis mértékben) ?2010. nov. 29. 19:07
1/2 anonim válasza:
citromlé,
AVON-os melírozó( asszem ez a neve, én 2! éve használom, mert nekem kb 7 éves koromig tejfölszőke hajam volt, csak azóta sötétedett, és ez újra kihozta a színét:) )
nem roncsolta nekem.
hidrogén-peroxid van benne. fokozatosan világosít.;)
16/L
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2010. nov. 30. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!