Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Új hajvasaló vásárlása előtt...

Új hajvasaló vásárlása előtt állok. Nem tudom, hogy Remingtont, vagy Gama hajvasalót vegyek. Mind egyikre hallottam jót, szerintetek?

Figyelt kérdés
Annyira sokat nem akarok rá költeni... Mondjuk itt ahol lakok itt olcsó viszonylag.
2010. nov. 29. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Remingtont vásárolnék, mert régi, elismert név a hajformázó termékek terén, és nagyon jó a minősége. Ráadásul sokszor vannak leárazva a termékeik,én pl. 2500 ft-ért vettem egy éve egy kerámiás, turmalinnal és teflonnal bevont hajvasalót, amit nagyon szeretek!
2010. nov. 29. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:
[link] Z Et néztem magamnak ki mivel fiú vagyok, és nem túl hosszú a hajam. A fodrászom is ezt ajánlotta, szerinetek?
2010. nov. 29. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
fiunak sztem megfelelo
2010. nov. 29. 21:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül Ga.ma MiniIron lett
2010. nov. 30. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!