Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csatos póthajasok! Több...

Csatos póthajasok! Több kérdésem is lenne?!

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, és nem is roncsolja a hajat. Olyat szeretnék, ami kizárólag eredeti(!!)hajból készült, mivel az nem olyan feltünő.

Nincs olyan, hogy kiesik a hajatokból,m miután felcsatoljátok? Hogy jobban meghúzza valaki és kiesik??

Látszódik, mikor a hajadban van? Egy kivülálló észreveheti? Nem dudorodik nagyon ki a fejtetőn?

Illetve, hogy megy ez a grammozás meg stb...

Itt egy példa:

Segítség a rendeléshez 45cm:

Választható csatoshaj sorok 45 cm hosszúságban:

- a 2,5 cm széles sorok (1-1 csattal) kb. 8 gr = 2.440.-Ft/pár /ez a szélesség csak így párban kapható/

- a 10 cm széles sorok (2 csattal) kb. 12 gr = 3.660.- Ft/db

- a 15 cm széles sorok (3 csattal) kb. 20 gr = 6.100.- Ft/db

- a 20 cm széles sor (3 csattal) kb. 56 gr = 17.080.-Ft/db /ez a szélesség 4x extra vastagságú/

Én 162-3 cm vagyok. 45 cm elég? vagy válasszam az 55 cm-t?

Köszönöm előre is! :D

2010. nov. 28. 20:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kár... :( Szerettem volna ilyet, mivel ez nem roncsolja a hajat, míg a hőillesztéses igen... És azt hallottam, azoknak is mű hatásuk van... :( Pedig úgy szerettem volna hosszú hajat. Te mint fodrász mit ajánlanál?
2010. nov. 28. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
amit fel lehet varrni nekem olyan van! szerzel igazi hosszú hajat és megkérsz egy fodrászt hogy fűzze neked fel majd össze varrattatot vagy a fodrász összevarja aztán befonja a hajad de azt úgy képzeld el hogy egyáltalán nem látszik mert vékonyan fonja és a hajad alatt szóval egyáltalán nem látszik és arra felvarrja
2010. nov. 28. 21:08
 13/14 A kérdező kommentje:

De az nem roncsolja? Elég rossz dolgokat olvastam róla... Hogy kihullik a haj stb... :S:S

És ez általában meddig van fent?

2010. nov. 28. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
az a hajad hullik ki ami egyébként is minden nap kihullna csak azért tűnik soknak mert kb 1-2 havi egyszerre hullik ki mikor a fonatot is kibontják és azért hiszik azt az emberek holott az természetes és nem roncsolja a hajt és ráadásul nekem soha nem veszik észre hogy felvarrott
2010. nov. 28. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!