Ezt a színt milyen hajfestékkel érhetném el?
Jelenleg gesztenyebarna hajam van,de ilyet szeretnék:
Azt tudom,hogy milyen festékek vannak,de sajnos sok nem olyan szinű lesz mint ami a színskálán van.
Leginkább evolution hajfestéket használok,de más tippet is elfogadnék.
Légyszives olyanok írjanak akiknek ilyen szinű a hajuk vagy nagyon hasonló és azt,hogy milyen festéket használnak.
Előre is köszönöm!
Nekem nem ilyen színű, de ez egy hidegebb árnyalat, neked meg jelenleg, ha jól sejtem vöröses árnyalatú a hajad (mert a gesztenyebarna az az).
Gondolom nem akarsz elmenni fodrászhoz, de ha egy jó fodrászhoz elmennél, akkor úgy festené be a hajad, hogy előtte ún. színkorrekciót csinálna, amivel semlegesíti a hajad vöröses árnyalatát (ezt lila vagy kék színű korrekciós festékkel teszik).
Szerintem ez amúgy hajfestékből kb 4.2-es árnyalat lehet (lorealból), mert a .2-re végződőek az ilyen kicsit lilás árnyalatok.
Sima bolti hajfestékből tuti nem találsz ilyet, mindenképpen fodrászhajfestéket vegyél, és hát a vörössel nem tudom mit tudnál csinálni, mert nagyon nehezen tűnik el a hajból. Olyan szempontból szerencséd van, hogy ez a sötéteb árnyalat és így talán ez lesz a dominánsabb...
De ha biztosra akarsz menni és ismersz tényleg jó fodrászt, akkor először vele csináltatod és utána már a lenövést fested magadnak.
Fodrász festéket használok én is,azért írtam az evolutiont,de biztosra szeretnék menni,ezért kérdeztem.
Köszönöm szépen a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!