Hogyan tudnám szépre megcsinálni a hajam?
Figyelt kérdés
Eredetileg göndör hajam van.De sajnos kerek az arcom és nem áll jól.Most voltam fodrásznál és olyan jól áll igy egyenesen a hajam.De ha én vasalom a hajam,sosem lesz ilyen szép.Hogy vasaljam hogy nekem is jól sikerüljön ?2010. nov. 27. 15:17
1/3 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy milyen hajvasalód van. Vegyél remington hajvasalót, azok általában a legjobbak (szóval legtöbb barátnőmnél az vált be). Aztán mindig csak úgy vasald, hogy teljesen száraz a hajad, tegyél rá védőkrémeket/ sprayket, hogy továbbra is egészséges maradjon a hajad. Ha még se remingtont veszel, mindenképpen akkor is a kerámia laposakat keresd! Ja és rossmann, dm... találsz hajegyenesítő krémeket, habokat, plusz segítő szereket, amik segítenek jobban kiegyenesíteni. Sok sikert!
16/L
2/3 A kérdező kommentje:
köszi..az is a bajom,hogy rengeteg a hajam és ha én vasalom olyan soknak látszik.Ha meg fodrász úgy meg gyönyörű :(
2010. nov. 27. 15:31
3/3 anonim válasza:
Azért, mert a fodrász előtte fazonra, formára szárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!