Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a fodrász elszúrja a...

Ha a fodrász elszúrja a hajam, muszáj neki fizetnem?

Figyelt kérdés
Hiszen nem elég, hogy én nézek ki rosszul, még fizessek is érte???
2009. jan. 14. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, kötelessége kijavítani, de az még plusz pénz. Amúgy igen, mert egy szolgáltatást vettél igénybe.
2009. jan. 14. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az alapanyagokat mindenképp ki kell fizetned pl mosás, hajlakk...
2009. jan. 14. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos muszáj kifizetned, így jártál... Legalább tudod, hogy máskor nem mész hozzá.

Egyébként hiába kezdesz el kötözködni úgyis megmagyarázza, hogy te mondtad el neki rosszul, ő azt hitte ilyenre gondolsz stb.

Én ballagásra kértem egy olyan hajat, ami nagyrészt lelóg egy kicsit tűz fel csak belőle és rá csillám. Ehelyett nekem volt a legrondább fejem kb, mert duci fejem is van és mindet feltűzte kis csigákba, de nem is tűzte, tekerte tehát le se lógott 1 tincs se! Arra rakott 5 tonna csillámot... azt meg se mondom, hogy mennyit kért és hogy majdnem elkéstünk mert alig lett kész. Ráadásul le volt beszélve, hogy nem tűzi fel, mert az nekem nem áll jól! Még közbe is mondtam neki... rettenetesen néztem ki, minden lánynak szép leengedett haja volt, csak nekem volt ilyen semmilyen fejem.

MÉGIS ki kellett fizetni... ez van.

2009. jan. 15. 01:45
 4/4 anonim ***** válasza:
10%
Utolsónak! Ha leengedett hajat kértél, miért nem szóltál akkor amikor feltűzte?????? Te vagy a buta!
2009. jan. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!