Hogy kell a Londa Trend hajszínező habot használni? Károsítja a hajat? Ha igen, mennyire? Meddig tart a "hatása"?
Figyelt kérdés
Nekem még sohasem volt festve a hajam és félek nehogy ártson a hajamnak. Festetni továbbra sem akarom, csak kíváncsi lennék... :) Meddig marad a hajamban a szín? Hogyan vigyem fel a hajra? vizesen? szárazon? Meddig hagyjam rajta? Mennyit használjak belőle? Csak a hajtőre kell vagy az egészre? Olyan sötétszőke, de inkább barna hajam van és egy padlizsánszínt szeretnék kipróbálni. Szerintetek mennyire jó ötlet ez?? Nem akarom hogy károsítson vagy 2-3 hajmosásnál tovább a hajamban maradjon!! Minden segítséget előre is nagyon-nagyon köszönök!!!!!!!!!!!2010. nov. 24. 19:54
1/2 anonim válasza:
Nem károsít, de 2-3 hajmosással nem biztos, hogy kijön...
Egyébként ez olyan, mint egy sima hajhab, csak be kell kenni az egész hajat vele(kis részekre osztod, és belefésülöd), és úgy megszárítani...Így értelemszerűen nedves(nem vizes) hajra célszerű felvinni...mindenképp használj hozzá kesztyűt, és olyan helyen csináld, ahol nem gáz, ha valamite rácseppen, mert azonnal befog mindent, amihez hozzáér. Nem árt hozzá egy kis segítség sem.
Én is padlizsánt használtam, és nagyon szép színe lett a hajamnak.
Sok sikert.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!!! Akkor azt mondod, hogy tényleg nem károsítja a hajat? Jajj, csak még egy kérdésem lenne: ha elkezd kikopni, akkor sem lesz csúnya?
2010. nov. 29. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!