Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elég sötét ször van az alkarom...

Elég sötét ször van az alkaromon, milyen módszereket ajánlotok az eltüntetésére?

Figyelt kérdés

epilátorral azért nem merem mert lehet h nem bírná a bőröm meg utána nem lesznek rajta ilyen nagy pöttyök?

ha gyantával csinálnám akkor mennyi ideig maradna teljesen sima?és milyen fajtával kéne csinálni?és mennyibe kerülne kb?és egy idő után gyengülnének a szőrszálak?

ha kiszőkítetném az nem lenne gáz?és nagyon világossal kéne csinálni?

2009. jan. 14. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

A gyanta után is lesznek piros pöttyök, de ha este leszeded az epilátorral akkor reggelre elmúlik.

Sokan szőkitik a szőrtelenítés helyett.

Szerintem először próbáld ki a szőkítést

ha az nem jön be akkor én inkább az epilátort ajánlom. Hosszú távon gazdaságosabb. :-)

A rendszeres szőrtelenítéstől nem mondom, hogy nekem gyengült, de mindenképpen ritkult.

2009. jan. 14. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Első alkalommal ne használj epilátort, mert nagyon fog fájni, inkább kozmetikussak gyantáztasd le. Utána már ha nem hagyod hosszúra kinőni, kényelmesen le tudod szedni magadnak epilátorral is. Mindkettő után pettyes leszel, de az néhány óra alatt elmúlik. Én havonta, másfélhavonta szedem. Jóval lassabban nő, mint lábon.
2009. jan. 14. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Van olyan is aki a kezérol nem szedi le a szort, csak szokito porral leszivatja, hogy szoke legyen igy nem látszik annyira és nem szur a kezed ha no vissza szor!
2009. jan. 14. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Szia :) :) :)

Én évek óta szőkítem mindkét karomat! Szóval hallgass rám:

vegyél kozmetikai cikkes üzletben szőkítőport és 9%-os oxykrémet. Körülbelül 350 forint a kettő, de ebből 2 hónapig gyönyörű lesz a karod tőle.

Összekeversz valamennyit a kettőből, hogy lágy legyen az állaga, nem kell méricskélni grammra, csak nagyjából. Simán felviszed ecsettel a karodra, és 5 percig rajta hagyod majd simán lemosod. Nem kell megijedni, a bőröd színe is kifog fakulni kicsit, de az körülbelül 1 óra alatt regenerálódik!! Gyönyörű lesz a karod tőle, nem fog látszani egy szál szőr sem úgy leszívja. A hatása nálam több mint 1 hónap!!! És mennyivel értelmesebb szőkíteni mint epilálni hidd el nekem! Mert ha epilálod akkor kell hetente és fáj is, de ez olcsó és szép megoldás! Sok sikert hozzá :)

2009. jan. 14. 19:37
 5/9 A kérdező kommentje:

nagyon köszi a válaszokat:)

ezen a szőkítősön gondolkozok a legjoban és kiis fogom próbálni:)

köszi h leírtad h hogy kell

és bisztos h a bőröm színe visszanyeri majd egykis idő múlva az eredeti színét??

2009. jan. 14. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Én is szőkítettem régen a karomat, nekem is bevált, sokáig szép volt a karom, de most már kozmetikusnál gyantáztatom (így jobban szeretem, sokkal simább! :) )Gyantázás ill. epilálás után maradnak pöttyök, de pár óra múlva elmúlnak. Én szoktam használni gyantázás utáni krémet, és úgy még nem is annyira fáj utána. Jó a szőkítés is, nem fakul ki tőle a bőröd! Kis idő múlva újra "normális" színe lesz!
2009. jan. 16. 14:06
 7/9 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm:D már azt hittem h kifakul a bőröm:D

a gyantázás is jó lenne csak nemhiszem h anyukámék fizetnék:Dbár mondjuk nem tudom az árát:D

kb. mennyibe kerül??és havonta kell gyantáztatni?

2009. jan. 17. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én havonta szoktam gyantáztatni. Az árak 800-tól 1500 ft-ig változóak, attól függ, hogy hol csináltatod.
2009. jan. 19. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ez a nőies nyafogás, hogy először kozmetikussal kel mindent csináltatni...23 éves vagyok és sosem voltam még kozmetikusnál, és szerintem ezzel még sokan így vannak.Nyugodtan ess neki epilátorral, én azt ajánlom!Gazdaságosabb.:)

Meg van olyan nő(pl.: én) akinek a szőre helyett inkább a bőrét fogja a gyanta, nekem kisebesedik tőle mindenem,az epilátor viszont tökéletes.

Sok sikert!:)

2009. jan. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!