Elég sötét ször van az alkaromon, milyen módszereket ajánlotok az eltüntetésére?
epilátorral azért nem merem mert lehet h nem bírná a bőröm meg utána nem lesznek rajta ilyen nagy pöttyök?
ha gyantával csinálnám akkor mennyi ideig maradna teljesen sima?és milyen fajtával kéne csinálni?és mennyibe kerülne kb?és egy idő után gyengülnének a szőrszálak?
ha kiszőkítetném az nem lenne gáz?és nagyon világossal kéne csinálni?
A gyanta után is lesznek piros pöttyök, de ha este leszeded az epilátorral akkor reggelre elmúlik.
Sokan szőkitik a szőrtelenítés helyett.
Szerintem először próbáld ki a szőkítést
ha az nem jön be akkor én inkább az epilátort ajánlom. Hosszú távon gazdaságosabb. :-)
A rendszeres szőrtelenítéstől nem mondom, hogy nekem gyengült, de mindenképpen ritkult.
Szia :) :) :)
Én évek óta szőkítem mindkét karomat! Szóval hallgass rám:
vegyél kozmetikai cikkes üzletben szőkítőport és 9%-os oxykrémet. Körülbelül 350 forint a kettő, de ebből 2 hónapig gyönyörű lesz a karod tőle.
Összekeversz valamennyit a kettőből, hogy lágy legyen az állaga, nem kell méricskélni grammra, csak nagyjából. Simán felviszed ecsettel a karodra, és 5 percig rajta hagyod majd simán lemosod. Nem kell megijedni, a bőröd színe is kifog fakulni kicsit, de az körülbelül 1 óra alatt regenerálódik!! Gyönyörű lesz a karod tőle, nem fog látszani egy szál szőr sem úgy leszívja. A hatása nálam több mint 1 hónap!!! És mennyivel értelmesebb szőkíteni mint epilálni hidd el nekem! Mert ha epilálod akkor kell hetente és fáj is, de ez olcsó és szép megoldás! Sok sikert hozzá :)
nagyon köszi a válaszokat:)
ezen a szőkítősön gondolkozok a legjoban és kiis fogom próbálni:)
köszi h leírtad h hogy kell
és bisztos h a bőröm színe visszanyeri majd egykis idő múlva az eredeti színét??
nagyon köszönöm:D már azt hittem h kifakul a bőröm:D
a gyantázás is jó lenne csak nemhiszem h anyukámék fizetnék:Dbár mondjuk nem tudom az árát:D
kb. mennyibe kerül??és havonta kell gyantáztatni?
Szerintem nem kell ez a nőies nyafogás, hogy először kozmetikussal kel mindent csináltatni...23 éves vagyok és sosem voltam még kozmetikusnál, és szerintem ezzel még sokan így vannak.Nyugodtan ess neki epilátorral, én azt ajánlom!Gazdaságosabb.:)
Meg van olyan nő(pl.: én) akinek a szőre helyett inkább a bőrét fogja a gyanta, nekem kisebesedik tőle mindenem,az epilátor viszont tökéletes.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!