Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehetnek a tetoválásomon...

Mitől lehetnek a tetoválásomon kicsi (tűhegynyi) fehér pöttyök?

Figyelt kérdés
Jó helyen csináltattam (úgy voltam vele, hogy inkább többet fizetek érte de szép legyen) És utána is nagyon vigyáztam rá! 4hónapos, a tetkósom azt mondta, hogy dörzsis szivaccsal mossam át minden este.
2010. nov. 24. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudnál fotót feltenni? Így elsőre arra gondolok, hogy talán kikopott a festék ?? Újkorában is dörzsölted? Vagy csak a bedörzsölés után?
2010. nov. 24. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:

sok van? nekem is szokott lenni 1-2, de csak ilyen pici zsírcsomók, ki lehet nyomni őket anélkül, hogy a tetoválás sérülne.

ha nem az, akkor viszont ötletem sincs

2010. nov. 24. 11:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából olyan mintha kicsike pattanás lenne.

De nem nyomkodtam. És újkorába nem dörzsöltem, nem érte nap sem mert, a tetoválóm azt mondta, hogy idén már ne nagyon érje. Nincs az egészen. És nagyon piciék. De ha végig simítom érezni hogy kijjebb ugrik egy picit. (TÉNYLEG TŰHEGYNYI) És úgy vettem észre, hogy a dörzsis szivacstól kezd jobb lenni.

Talán a melegtől befülledt?!

2010. nov. 24. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ááá nekem is van, én is néha nyomkodom, de igazából nem zavar...
2010. nov. 24. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát engem azért zavar. De úgy veszem észre a dörzsi szivacstól jobb a helyzet. Próbáld meg te is!
2010. nov. 24. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 1-2 pár hónapja (én fél éve csináltattam), de elmúlt magától, most nincs semmi. Ne piszkáld, és elmúlik:-)
2010. nov. 27. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Hol csináltattad a tetkót?Melyik városba?Nekem is volt az összes tetkómon kis pattanásszerű pöttyök,én mindig kinyomtam.A tetkónak semmi baja nem lett és egy idővel elmúlik.
2010. nov. 28. 12:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Szolnokon, Tetoválószalonba. Gyönyörű!!! Amúgy csak azok a kis pötyik. remélem elmúlik. Úgy veszem észre a dörzsitől jobb.
2010. nov. 28. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!