Remington Sleek and Curl S1051, vagy Remington Shine Therapy? Melyiket vegyem? Melyik jobb es miert? Gondoriteni is szeretnek. Mindegyikkel lehet? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 18:38
1/3 anonim válasza:
Nekem Remington S1051em van, de inkább Shine Therapyt vennék, bár ezzel is nagyon meg vagyok elégedve, nem roncsolja nagyon a hajamat és én is szoktam göndöríteni vele.
2/3 anonim válasza:
Nekem is 1O51em van, elégedett vagyok vele. Plusz ez háromszoros védelmet nyújt (teflon, turmalin, kerámia), míg a shite therapy csak kerámia (vagy teflon, de csak egyik) meg az az avokádós cucc, ami sokak szerint nem tesz jót a hajnak és van, aki nem is érezte az illatát.
3/3 anonim válasza:
Nekem Remington s1051-em van. Januárban, mikor vettem, én is a 2 hajvasaló között vaciláltam.
Végül is örülök, hogy ezt választottam. Mert ezen van turmalin bevonat, ami csökkenti a haj elektromos töltöttségét, míg a shine therapyn nincs. [nekem alapból nagyon "elektromos töltöttségű" a hajam... mikor olyan hajvasalóval [imetec belissima b25] vasalták a hajam, amin nem volt turmalin, akkor nagyon csúnya volt...így szép, és nem elektromos töltöttségű]
Amúgy rengeteg hajam van, és nagyon göndör, fodrászadban 2en vasalták egyszerre, és másfél óráig tartott, én magamnak 1 óra alatt kivasalom :)
És szögegyenes lesz. A következő hajmosásig [ami nekem 1 hét] szép egyenes a hajam. [persze, nem olyan, amilyen 1. nap...nadehát, szerintem érted :D]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!