A hajszálaim végének 80%-a kétfelé áll. Vágás?
Mindenképp vágás, mielőtt továbbtörik! :O
De az kamu, hogy a vágástól gyorsabban nő a haj, csak feltűnőbb. Akinek folyton rövid haja van, és folyamatosan vágatja, annak is ugyanannyit nő a haja, mint annak, akinek a háta közepéig ér, csak mivel rövidebb, annál feltűnőbb, hogyha vágás után nő 3-4 centit.
Én azért gondoltam hogy gyorsabban nőne, mert a haj ugye ott lélegzik. és ha kicsit visszavágom, szerintem "felszabadulnak" a szálak hogy végre nincsenek eltörve :D:D de akkor ez lehet hülyeség :) lényeg h egészséges legyen!
de félek, mert az én hajam eléggé meg van szedve... hogy tud a fodrász mindenhonnan csak 1-1 centit levágni?:S
Hát, úgy, hogy megmondod neki, hogy csak 1-2 centit vágjon :D Elvégre ez a dolga!
Első voltam :)
vasalom a hajam,és ezért törik,nem tudom nálad így van e.
Nekem a fodrászom mindig annyit vág a hajamból amennyi része töredezett.akár 1-2cm akár 5cm.
sajnos vágás..:S
Mindenképp vágasd le, mielőtt feljebb törik.
Amúgy igen, hülyeség, hogy ott lélegzik. :) Nem tud lélegezni, és nem befolyásolja a hajhagymák által meghatározott növekedési ütemet, hogy a vége milyen. Viszont ha nagyon törött, akkor egy idő után nem lesz hosszabb, hiába nő, mert visszatörik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!