Milyen otthon is elkészíthető arc pakolásokat ismertek?
tessékbaz dmeg nemvolt 2 mp.
Szia!
Én ezt a hidratáló-radírozó arcpakolást használom, nekem nagyon bevált:
3 evőkanál olívaolaj,
2 evőkanál méz,
fél csésze cukor.
Ezeket össze kell keverni, és 2x hetente (esténként) 1-1 percre feltenni, átdörzsölni vele az arcot (kivéve a szemkörnyéket), és vízzel lemosni.
De ha youtube-on rákeresel Michelle Phan -re, több hasonlót is találsz.
(Csak hogy egy kulturált válasz is legyen...)
1.Hidratalo pakolasnak eleg,ha csak egy kis sima yoghurtot rakensz az arcodra,es 20 perc mulva lemosod langyos vizzel.Ettol puha es hidratalt lesz a borod.
2.Ha pattanasod van,kend be az arcodat egy darab paradicsommal,majd mikor erzed hogy megszaradt az arcodon,mosd le.Ha naponta hasznalod,nem lesz 1 pattanasod se,de mar az elso pakolas utan csokken a pirosodas az arcodon.
3.A tojasfeherje is jo a pattanasokra es a zsiros borre.Tord fel a tojast,valaszd el a sargajat a feherjetol es kicsit verd fel a feherjet.Kend fel az arcodra,es ha megszaradt mosd le.Aztan a sargajaval is csinalj ugyanigy,mert az jol hidratal.
En ezeket a pakolasokat hasznalom es mindet nagyon szeretem.Remelem tudtam segiteni.
Ha nagyon pattanásos:élesztő+kefír.
Ha száraz:tejszín+méz.
Radír arcra:méz+kristálycukor, testre:só+olaj.
Nagyon köszönöm a válaszokat !
Ja és én úgy regisztráltam ide hogy ez egy olyan oldal amin egymásnak lehet segíteni!(első kommentosnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!