Szerdán lett szúrva a fülbevalóm. Szabad már hajat mosnom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdés, csak nem vagyok biztos benne, hogy a samponos víz jót tenne egy ilyen frissen készített fülbevalónak. Szabad már hajat mosnom? Vagy ragasszam le addig?
Bocsi a hülye kérdésért. :D
2010. nov. 21. 21:30
1/3 anonim válasza:
Megmoshatod nyugodtan, nem lesz belőle baj...utána öblítsd le és kész!
egy kozmetikus
2/3 anonim válasza:
én hazamentem füllövés után és megmostam a hajam, máig emlékszem. nem lett bajom ;)
3/3 anonim válasza:
ohh en amikor a koldokpirszt tetettem akkor is meg volt mondva hogy ragasszam le es ugy tusoljak...10perc utan lejott a sebtapasz....nem erdekelt,furodtem tovabb...utana lefertotlenitettem...(szeszel vagy valamivel fertotlenitsd le te is),nem lett semmi bajom,nem gyulladt be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!