Használnak ezek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A striák meg a narancsbőr elleni krémekre gondolok itt,hogy használnak-e valamit?Esetleg valaki tud ajánlani nekem ilyen krémet,ami bevált neki?
mivel csak egy kérdést lehet kiírni óránként,ezért lenne még 1 kérdésem,hogy szőkíteni szeretném a hasamon,mellemen a fekete szőrszálakat:S sajnos a szemöldök csipesz meg ezek nem segítenek...milyen szőkítőt vegyek?Rossman-ban vagy vmi drogériákban lehet kapni esetleg valami jó szőkítőt?
Köszönöm!!!
Avonos narancsbőr elleni krém nagyon jó, ha mellette sportolsz is meg odafigyelsz a táplálkozásra és sok folyadékot iszol, akkor heteken belül látványosan csökkenti.
Másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ..
Nagyon köszönöm!!!=)
Esetleg az iylen hízás-fogyás csíkokra tudsz vmit?:/
Nincs mit. :]
Hát striára való krémet is gyárt az avon, de azt még nem próbáltam, ezért nem tudok azzal kapcsolatban semmit sem mondani.
Tudom,h nem lehet eltüntetni,de lehet halványítani!=)
Azért köszi a választ=)
Az avonos cuccok azok jók,nekem tiszta stria a combom :S de elhalványítja azt a lilás színt :D szvl tessék csal használgatni,:D sportolni és egészségesen táplálkozni aztán ha ezeket betartod többé nem találkozol ezekkel :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!