Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használnak ezek? (Kérdésed...

Használnak ezek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

A striák meg a narancsbőr elleni krémekre gondolok itt,hogy használnak-e valamit?Esetleg valaki tud ajánlani nekem ilyen krémet,ami bevált neki?

mivel csak egy kérdést lehet kiírni óránként,ezért lenne még 1 kérdésem,hogy szőkíteni szeretném a hasamon,mellemen a fekete szőrszálakat:S sajnos a szemöldök csipesz meg ezek nem segítenek...milyen szőkítőt vegyek?Rossman-ban vagy vmi drogériákban lehet kapni esetleg valami jó szőkítőt?

Köszönöm!!!

2010. nov. 21. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Avonos narancsbőr elleni krém nagyon jó, ha mellette sportolsz is meg odafigyelsz a táplálkozásra és sok folyadékot iszol, akkor heteken belül látványosan csökkenti.

Másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ..

2010. nov. 21. 18:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!!=)

Esetleg az iylen hízás-fogyás csíkokra tudsz vmit?:/

2010. nov. 21. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs mit. :]

Hát striára való krémet is gyárt az avon, de azt még nem próbáltam, ezért nem tudok azzal kapcsolatban semmit sem mondani.

2010. nov. 21. 18:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért köszi,ha valaki tud írjon még krémeket,amik beváltak!!=)
2010. nov. 21. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a már kialakult striákat semmivel se lehet eltünteni, ha barnáb a bőröd akkor kevésbé látszik, tehát a szoli. A csipeszhez nem tudok hozzászólni.
2010. nov. 21. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom,h nem lehet eltüntetni,de lehet halványítani!=)

Azért köszi a választ=)

2010. nov. 23. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Az avonos cuccok azok jók,nekem tiszta stria a combom :S de elhalványítja azt a lilás színt :D szvl tessék csal használgatni,:D sportolni és egészségesen táplálkozni aztán ha ezeket betartod többé nem találkozol ezekkel :D

15/L

2010. nov. 23. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaj köszike,akkor Avonos jó,majd neki állok,mert kell sportolni;)
2010. nov. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!