Mit csináljak? Sürgősssss befestettük a hajamat közép barnára, de fekete lett, mit csináljak h eltüntessem? A színleszívás beválhat?
Sajnos ezek a köcsög festékek sokszor nem azt a szint adják amit kéne.Leszivással lehet pont h még rosszabb lesz,ki tudja milyen szint érnél el.Ha annyira nem vészes mindenképp várj szerintem az átfestéssel,nehogy leégjen a hajad,(aztán majd pár nap mulva ráfestesz valami világosabbat mint amilyennel most kented)Jobb ötletenincs.
Reméljük valami fodrász is ir majd,azok azért jobban tudják.
ezzel nem várhatok, szőrnyen néz ki
egyáltalán nem áll jól a fekete, ez pedig totál olyan, még sötétbarnának se mondanám
a hajam eredetileg világos és sötét barna között volt, de aztán daueroltattam, meg nyáron is eléggé kivilágosodott, aztán meg már annyira levolt nőve h visszaakartam festeni az eredetire
Jobb lenne, ha most azonnal elmennél fodrászhoz (nagy bevásárlóközpontokban most is nyitva vannak)...
Ha otthon nekiállsz barkácsolni, még rosszabbat fogsz csinálni, utána még a fodrász sem tudja majd rendbe hozni!!!
Vidd magaddal annak a festéknek a dobozát, amivel most fekete lett a hajad, hogy lássa, mivel csináltad.
Nem lehet, hogy a dobozban más színű festéktubus volt, mint ami a dobozra van írva?!
Két festés között legalább 1 hétnek el kell telnie, azt nem lehet csak úgy egymás után csinálni, de hátha a fodrásznak van valami trükkje.
fodrásszal akarom valahogyan helyrehozatni nem saját magam, és anyu csinálta aki a tesóimnak csinálta eddig mindig, és sose volt semmi gond
csak már szőrnyen érzem magam , félek h a fodrász se tudja megcsinálni akihez így is csak holnap tudok elmenni, ráadásul még suliba se tudok menni, pedig nagyon nem akarok hiányozni, de így semmikép se megyek
remélem h megtudja oldani nekem
és az a legrosszabb h én nem is sötét barnát hanem közép barnát vettem, most meg a barna közelében sincs
nagyon ki vagyok
Mosd meg mégegyszer, rakj rá sok hajbalzsamot és bugyoláld be a hajad, műanyag fóliával, vagy zuhanyzósapkával, tegyél rá törülközőt, hogy legen tartsa. Hagyd így néhány órát és utána öblítsd le, nagyon sok színt ki fog szedni belőle...
Ha még utána is nagyon gáz, akkor menj el fográszhoz holnap, de nekem is mindig közel fekete lesz a középbarnától és kb egy hét alatt kifakul középbarnára. A frissen festett haj mindig kicsit sötétebb (vagy a te esetedben nagyon).
Ha syossal festetted, akkor nem fog világosodni, mert nagyon szar az a hajfesték, és totál nem azok a színek vannak a dobozban, mint ami rajta, szóval akkor nincs mit tenni, indulhatsz a fodrászhoz, azzal már én is megszívtam...
palettevel
és ha ezt megcsinálom nem lesz foltos?
megmostam de nem sok változás
a fodrász neked hogyan hozta rendbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!