Philips Satinelle epilátor. Most csak én vagyok ennyire béna, vagy másnak sem vált be?
Most epiláltam másodjára.. ezek előtt borotvát használtam. először sem szedte ki rendesen a kis szőröcskéket, és most sem. Csak eltörte.. szóval ugyanolyan, mintha borotvát használnék.
Én csinálok vmit rosszul, vagy másnak sem vált be..? Mondjuk 8500 Ft volt.. és elvárnám, h legalább rendesen tépje ki a szőrt..
Szia!
Nekünk mindig is satinelle volt már hosszú évek óta és pl. anya meg van vele elégedve, viszont a kicsi szőke szőrszálakat nálam is eltöri, csak az erősebb feketéket tudja kihúzni, vagyis epillálás után még mehetek leborotválni a kis szőrszálakat is. :S Nem tudom más epillátor képes-e normálisan leszedni, sztem nem, mert mindegyik ugyanúgy működi és a pici vékony szőrszálak meg hirtelen rántásra eltörnek inkább. :S Lassan kijönnének, de olyan epillátor meg nincs, ami lassan húzza ki. :D
Én ezért inkább áttértem már pár éve a lézeres szőrtelenítésre. :)
nah szuper.. :S:S Kidobhattunk akkor értük ennyi pénzt. :( Na de sebaj.. megvárom míg kinőnek a szőrszálak, aztán sztem go kozmetikus, és legyantáztatom.. mást nem tudok tenni.. :S
Köszi am a választ, ment a + :)
A kis szőröket szerintem mindegyik epillátor eltöri, de mivel azok nem feltűnők, ezért nincs is ezzel sztem akkora baj. Olyan epillátor nincsen, ami minden kis babaszőrt kiszed.....
Nyilván más, mint a gyanta, ha te azt szereted, akkor otthoni gyantakészletet kellett volna venned.
Az utolsónak nincs igaza,.
Én is először Philipset vettem, és nekem is ezt csinálta.
Utána vettem egy Braunt és csodák-csodája ez nem tőri el soha a kis szörszálakat sem, azokat is gyökesetöl szedi ki.
Az a titok és ezt sokan nem tudják, hogy a Braunnak más a csipeszkiképzése, kevés a hiba lehetősége. Kis lapocskák érnek össze, de nagyon kicsik, a Philipsnél és a többinél pedig hosszan simulnak görgők egymáshoz és azok tépik ki a szőrszálakat, de így elcsúszhat és ettől szakítja bele.
Braunt vegyél. Arról nem is beszélve, hogy mostmár majdnem mindegyik változatához adják ezt a rátétet, ami közben masszírozza és fele annyira sem fáj.
10:53-as vagyok.
Nekünk volt Braununk, de nem használtuk, mert nagyon nem vált be, ráadásul az is törte a szőröket. Unokatesóm panasonicot használna, ha tudna, de még a vastagabb szőröket, sem szedi ki, nem hogy a többit. Szerintem ennyit kísérletezésre nem dobhat ki az ember főleg, hogy mivel változó az emberek hormonháztartása, ezért más a szőrök keménysége, hossza és erőssége is, szóval nem fog mindenkinek ugyanaz beválni. Gyanta tényleg jobb, mert nem annyira fájdalmas, mintha egyesével szeded ki a szőrt az epillátorral meg a szőkét is kiszedi, viszont sokkal drágább hosszú távon. Nekem pl a lézer előtt 3-4 naponta epillálni kellett, szóval költhettem volna rá sokat. :(
Hát igen.. :/ csak sajnálom most így utólag, h annyi pénzt kiadtam érte. nem baj, hibábiból tanul az ember. :)
Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
nekem ilyen van és nagyon bevált...a rövid szörszálakat is kiszedi nekem...és ez 5-6 ezer volt mikor vettem..ugy egy éve se talán...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!