Egy benőtt szőrszálat mennyiért szednek ki?
Figyelt kérdés
Van egy borzasztóan csúnya benőtt szőrszálam ott lent.Már hónapok óta ott van,és nem tudom kiszedni.Mennyiért szedné ki egy kozmetikus?(Bp)2010. nov. 20. 12:21
1/3 anonim válasza:
Gyulladáscsökkentővel kenjed.
Kozmetikus úgytudom nem foglalkozik ienekkel ugyanis nem bőrgyógyász a végzettsége.
2/3 anonim válasza:
De foglalkozik ilyennel a kozmetikus. Árat sajnos nem tudom. A benövés és gyulladáscsökkentő krémek nekem semmit sem használtak. :S
3/3 anonim válasza:
a fenét nem foglalkozik a kozmetikus ilyenekkel -.-" nekem gratisba csinálja, mikor gyantáz :D
én úgy csinálnám, h vmivel elmegyek hozzá (pl combgyanta, vagy bikini), és mondanám neki a benőtt szőrszálat, h nézze már meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!