Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy benőtt szőrszálat mennyiér...

Egy benőtt szőrszálat mennyiért szednek ki?

Figyelt kérdés
Van egy borzasztóan csúnya benőtt szőrszálam ott lent.Már hónapok óta ott van,és nem tudom kiszedni.Mennyiért szedné ki egy kozmetikus?(Bp)
2010. nov. 20. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyulladáscsökkentővel kenjed.

Kozmetikus úgytudom nem foglalkozik ienekkel ugyanis nem bőrgyógyász a végzettsége.

2010. nov. 20. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
De foglalkozik ilyennel a kozmetikus. Árat sajnos nem tudom. A benövés és gyulladáscsökkentő krémek nekem semmit sem használtak. :S
2010. nov. 20. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

a fenét nem foglalkozik a kozmetikus ilyenekkel -.-" nekem gratisba csinálja, mikor gyantáz :D

én úgy csinálnám, h vmivel elmegyek hozzá (pl combgyanta, vagy bikini), és mondanám neki a benőtt szőrszálat, h nézze már meg :)

2010. nov. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!