Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszín változtatás?

Hajszín változtatás?

Figyelt kérdés
rézvörös hajat szeretnek de valami olyan festek kéne, amely pár mosás után kijön,tudtok ilyent?
2010. nov. 20. 10:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
SOk kimosható hajfesték ven, de ha pl barna a hajad akkor ezektől sose leszel szép rézvörös
2010. nov. 20. 10:40
 2/17 A kérdező kommentje:
barna hajam van,de konkrét hajfesték név kellene ami nem kikopik hanem lejön
2010. nov. 20. 10:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy a hajszinezőtől nem lesz rézvörös a hajad

pl. LOnda, Palette,Loreal Casting....stb

2010. nov. 20. 10:54
 4/17 A kérdező kommentje:
na jó azért köszönöm...de szeretnek,csak se nem akarom kiszőkíteni és tartós hajfesték sem lenne jó
2010. nov. 20. 11:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy szeretnél, de a hajszínező nem világosít. Szőke hajból lehet rézvörös hajszínezővel
2010. nov. 20. 11:27
 6/17 A kérdező kommentje:
akkor ennek annyi..köszönöm :D
2010. nov. 20. 11:51
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem sötét barna hajam volt, vettem kimosható vörös hajfestéket, és azt irták rajta ha válltól nagyobb hajad van több csomaggal kell venni, vettem 5öt abbol 4et használtam és szép vörös lett, mintha rendes festékkel festettem volna, csak mikor kopott ki, barnás vöröses volt, a márkáját nemtudom, de majd eszembe jut akkor irok még :D
2010. nov. 20. 19:37
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :D nekem most pont vállig érő hajam van es valami szép vörös kéne ami kikopik,a lényeg hogy nem akarom, hogy lenőjön ,csak a lóreálnak van szép rézvöröse,de drága:|
2010. nov. 20. 19:42
 9/17 anonim ***** válasza:
előző válaszoló vagyok, a Müllerben vettem ( asszem :D ), tasakban volt, Palette azthiszem, de nem vagyok biztos benne rég volt már :D de szerintem ez
2010. nov. 21. 12:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Dm-ben is kell legyen szerintem,sokan azt írták,hogy csúnyán kopott ki.Na nembaj egy próbát megér,köszönöm a válaszod:)
2010. nov. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!