Milyen édességet ehetek, amitől nem leszek pattanásos?
Figyelt kérdés
Már kb. 1hónapja nem eszek semmi nasit és nagyon szép lett az arcom, viszont már nem bírom édesség nélkül. Csoki, magvak kizárva. Mi az ami nem árt?2010. nov. 18. 17:06
1/9 anonim válasza:
Müzli? Sós sütemények? Esetleg perec.
3/9 anonim válasza:
kemény cukorkákba nincs zsír szoval cukrokat ehetsz.
Meg müzliszeleteket...vagy egyér krémtúrót,joghurtokat...
4/9 anonim válasza:
A méz nagyon finom, torokfájásra szuper, nem hízlal, és kevés is elég belőle! Isteni!
5/9 anonim válasza:
Na, a méztől pont, hogy kipattogzol. Sőt, a méznek igen erős allergizáló hatása van, nem ajánlom, max tényleg csak akkor ha fáj a torkod. Krémtúró, müzli Danone Édesfehér yoghurttal.
6/9 anonim válasza:
esetleg valami gyümölcsös-túrós sütiket...én pl. imádom:p
7/9 anonim válasza:
Én sosem pattogzódtam ki a méztől. Igazából senki, akit ismerek. Evvan. Ráadásul allergiás sem lettem rá, de még csak nem is hallottam ilyenrőlXD
8/9 anonim válasza:
Én is allergiás vagyok a mézre. azt mondják, ez a pollenallergia keresztallergiája (az egyik). a pollenre (parlagfű pollenjére gondolok) meg ugye minden 4-5. ember allergiás, ez tény.
9/9 anonim válasza:
Hát itt mindenki hülye 😅
A keménycukorba hiába nincs zsír, a cukrok szénhidrátok okozzák a legtöbb pattanást
Na meg a joghurt krémtúró, a tejtermékek is pattanást okoznak
Édesség sehogy se túl jó pattanásos bőrre, de mértékkel ehetsz csak ne gyakran és ne sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!