Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Annyira vágyom a hosszu...

Annyira vágyom a hosszu hajra, mit tegyek ez érdekébe?

Figyelt kérdés
Tippeket, tanácsokat mit szabad mit nem kérlek mindent amennyire kedvesek vagytok adjatok szépsáégvitaminok stb minden (minden nap eszek élesztőt) ezen kívül kérlek mondjatok el midnent! tényleg nagyon vágyom már hosszu hajra:)
2009. jan. 12. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Először is meddig érő hajad van?
2009. jan. 12. 17:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Váligérő hajam van nagyon tépett frum frum is van orrom aljáig leér már.:)
2009. jan. 12. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú, túl sok tippet nem tudok, de az tuti, hogy ápold a végét hajvégápolóval, mert ha elkezd töredezni, elseprűsödik, akkor le kell vágni a végét, hogy újra szép legyen, te pedig most nem igazán tervezel hajnyírást, gondolom.
2009. jan. 12. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vok. Aki először csak kérdezett.

Suztem használj rendszeresen hajbalzsamot, ugyanolyan márkájú sampont mint hajbalzsamot, hogy igénybevett, erős hajad legyen.Ne legyen eltöredezve, legyen puha, és egészséges.

Ápold rendszeresen, és meglátod meglesz az eredmény.:)

Sok sikert!

2009. jan. 12. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Én biotin nevezetü vitamint szedek,ez kifejezetten hajra és körömre van.

Nagyon jo,ràadàsul nem is dràga.

2009. jan. 12. 18:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsaitokat:) megfogadom!

Melyik a legjobb hajvégápoló? utolsó válaszoló hol lehet venni olyazt?

2009. jan. 12. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Esetleg ha azonnal szeretnél hosszú hajat, akkor ott a hajfelvarrás, vagy a hőillesztéses módszer lehetősége, de én ezt nem ajánlom, mert roncsolja a hajat. Én valamikor így jutottam vállig érő hajjal derékig érőhöz, azota lenőtt a saját hajam is, de nagyon kikopott és már nem tudok megszabadulni a varrástól. Viszont szép, csak nem kellemes...
2009. jan. 12. 18:28
 8/12 A kérdező kommentje:

igen ezt sajnos nem engedhetem meg magamnak:S

Vettem Revalid kapszulát de eléggé drága is volt és csak kb 2 héter elég:S szal gyüjtök megint és vezsek ujjab dobozzal...

2009. jan. 14. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Én hajvégápolónak szilikonnal készült terméket ajánlok, mert véleményem szerint azok a legjobbak. Vékony filmréteg képződik tőle a hajvégeken, ami védi a nap folyamán. Ilyen készítményeket bármelyik Dm-ben vagy Rossmannban találsz.
2009. jan. 15. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Biotin vitamin tabletta a gyogyszertàrakban kaphato.
2009. jan. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!