Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 23 évesen nagyon sok pattanás...

23 évesen nagyon sok pattanás van az arcomon. Mit kell kivizsgálni hogy kiderüljön mitöl van? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
10 éve küzdök velük,több börgyogyásznál is jártam,szinte mindent kiprobáltam már és semmi sem használt.Hova merre induljak el hogy vizsgáljanak ki?Mit vizsgálnak?Hormonvizsgálatom már volt és azok jók?Milyen probléma állhat a háttérbe??Nagy sárgák nagy piros gyulladás sok apro picik,minden van itt.Ha valaki már járt igy és kiderült hogy mi okozta létszi irjátok meg,hálás lennék!Köszi
2010. nov. 18. 13:23
 1/10 A kérdező kommentje:
Kozmetikusnál is millioszor voltam már és az sem volt jo.Kerülöm a csipszet csokit stb..
2010. nov. 18. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki.

Háziorvosod kérdezted? Az enyém nem segített csak legyintett. Hátha a tiéd normálisabb. Barátnőmnek magán bőrgyógyász segített, nem tudom te hová jártál. Egyik ismerősöm most egy homeopatás, természetgyógyászhoz ment, adott neki valami homeopátiás szert, de még nem tudni van e eredménye.

2010. nov. 18. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Dettó. 24 évesen. Úgy másfél éve van egyre több, azelőtt csak tiniként volt pár. Nem tudom mi ez, talán a táplálkozásomban keresendő a hiba... (Pedig zsírt kerülöm). És nem is zsíros a bőröm, inkább olyan normál olykor szárazabb részekkel.

Háziorvosomat nem kérdeztem, hanem magától mondta, hogy ír rá valamit. Nem örültem mondjuk, mert nem szeretem a kísérlet vagyok. Amúgy valami alkoholban gazdag gyógyszeres készítmény volt, ami csak még jobban szárított.

Ez van. Várok én is... :(

2010. nov. 18. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyi mindent kipróbáltál ls nem segített, akkor sajnos én sem sokat tudok ezekhez hozzáfűzni, de az biztos, hogy a legfontosabb, hogy napi 2-3-4 liter vizet igyál, valózínűleg ettől még nem fognak elmúlni a pattanások, de javítani tud a helyzeten. Mindenféleképpen keress egy normális bőgyógyászt, mert valahogy biztos lehet segíteni ezen a problémán.
2010. nov. 18. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
valószínűleg a táplálkozással van baj. És igyál több folyadékot...
2010. nov. 18. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!"jo" látni hogy nem vagyok egyedül:)

Magánbörgyogyásznál voltam de azt mondta hogy csak gyogyszerrel tud meggyógyitani.Több hámlasztos alkoholos sz.rt már nem veszek,most inkább vettem Clinique terméket az arcomra pattanás ellenit,meg alapozot problémás börre!Ki használta már?Igaz kicsit drága..Köszi és mielöbbi gyogyulást nektek!

2010. nov. 19. 08:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilcsis kozmetikus véleményét is ki kérhetnéd. lehet h allergiás vagy vmire és így jelentkezik. az ilcsis termékek nagyon jók, én feketeszappant használok és rózsa vagy csipkebogyó krémet! A feketeszappan szerintem neked mindenképp jó lenne.
2010. nov. 19. 11:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Ilcsis kozmetikushoz jártam több hónapig..sokfélét használtam,amiket irtál azokat is..sajna nem használt,de nem csak ez hanem soha SEMMI!Már a munkahelyemre se merek bemenni..Köszi a választ.
2010. nov. 19. 13:22
 9/10 anonim ***** válasza:
olvasgasd és írj az antalvali.com-ra! nagyon kedvesek, veled foglalkoznak személyesen is a szakértők!!
2010. nov. 20. 11:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 23. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!