Milyen szoláriumozás előtti és utáni krémet használtok?
Figyelt kérdés
Hol és mennyiért lehet kapni?Tényleg hatásos?2010. nov. 17. 13:42
1/5 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne,hogy a hatásuk mennyi használat után látható?!
2010. nov. 17. 13:55
2/5 anonim válasza:
Én a dm-ben vettem Revolution Tan - tropic powert. 1500Ft körül volt 200ml. Még csak egyszer próbáltam, de nekem úgy tűnik, hogy tartósabb a barnaság ezzel.
3/5 A kérdező kommentje:
Megtennéd,hogy a hosszabb távú használat utáni tapasztalataidat is megírod?Köszönöm!
2010. nov. 17. 14:22
4/5 anonim válasza:
Australian Gold :Four ever after (utáni) 50ml 1200ft
Australian Gold :Sinfully black (elötti) 15ml 900 -de különböző árakban vannak gondolom szolizol nem ?akkor kérdezd meg a szoliban hogy milyen krémeik vannak és mit javasol attól is függ milyen a bőröd .
5/5 A kérdező kommentje:
A második válaszadótól kérdezném,hogy amit használsz az sok önbarnítót tartalmaz.Ez mégis hogy működik?A szoli beleégeti a bőrbe?Vagy ugyanúgy lejön mosakodásnál,mint a sima önbarnító?
2010. nov. 22. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!