Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha egy mesterfodrászt arra...

Ha egy mesterfodrászt arra kértek h olyan hajat vágjon amelyik jól áll, akkor az általában ért is a dolgához?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha mesterfodrász,akkor érti a dolgát,de szerintem legalább nagyvonalakban vázold fel neki milyet szeretnél,mert ami jól áll,az nem biztos hogy tetszeni fog neked,lehet túl vad lesz hozzád,vagy csak egyszerűen nem te vagy.
2009. jan. 11. 20:29
 2/4 anonim válasza:
100%
Azért én remélem, hogy ehhez nem feltétlenül kell mesterfodrásznak lennie a fodrásznak! De, én már jártam hasonló közlés után úgy, hogy totál rövid hajar vágott a félhosszú, keservesen megnövesztett hajamból. Támpontokat célszerű adni ilyenkor is.
2009. jan. 11. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
sajnos én is jártam már úgy, hogy addig faragta a fodrász a hajamat, amig éppen pár centi maradt. pedig vittem fotót is mindenirányból, hogy lássa mit szeretnék. teljesen hiába.az az időszak, míg megmegnőtt keserves volt, a betege lettem, nem volt kedvem tükörbe nézni, hogy lássam, mi történt a szép hajammal. azóta megtanultam egy nagyon fontos dolgot. tök mindegy mesterfodrász e vagy nem, lásd a munkáit, referenciáit. ha tetszik a frizura, ami a keze munkája, akkor bátran elmehetsz hozzá, nem fogsz csalódni.
2009. jan. 12. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz, adj neki támpontokat. Ő jobban tudja milyen fazon áll jól neked de szögezd le milyen hosszúra szeretnéd és mond el mi az ami a legjobban illik a személyiségedhez. Pl. közöld vele, hogy visszafogottabb vagy, ne csináljon rövid tépett vad hajat. Azért ez jutott eszembe mert nekem meg pont ilyen van és nekem is úgy vágta a fodrász barátnőm hogy csak annyit mondtam vágd ahogy akarod:D Én előnyben voltam mert évek óta ismer..
2009. jan. 13. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!