Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Babyliss vagy Remmington...

Babyliss vagy Remmington hajvasaló?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
remington a legjobb :)
2010. nov. 13. 23:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Én babyliss-t használok és nagyon jó pedig nekem göndör hajam van nem hullámos és kiegyenesíti és ami a legfontosabb egyenes is marad. Szóval nekem bevállt a babyliss de remingtont még nem is próbáltam de kétlem hogy jobb lenne persze árban jóval olcsóbb is mint egy professionális babyliss és lehet h ugyanolyan jó.
2010. nov. 14. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Babylisst használok és a hullámos hajamat nagyon szépen kivasalja. Nem cserélném le, bár még nem próbáltam remingtont.
2011. ápr. 9. 17:06
 14/14 anonim válasza:
Nekem drága 20 ezres remingtonom van, gyorsan felmelegszik, nem húzza a hajam DE alig hullámos hajamon is van, hogy többször át kell húznom és még mindig nem az igazi, ez 170 fokon, mert nem szívesen rakom magasabbra hőfokra. Másnapra már hullámos lesz újra a hajam és a kerámia bevonat kevés használattól is lekopott (9 éve megvan, de ha heti egyre számolom a használatát, akkor egy évet se használtam). Én most gondolkodok rajta, hogy babyliss wet and dry-t fogok venni, de mindenki a remingtont dicséri, holott nekem ugye nem igazán vált be. A hajam kicsit hullámos és közepesen vastagszálú.
2016. nov. 10. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!