Anyám megtépett. Ki fog hullani a hajam? :S
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 13:17
11/13 anonim válasza:
Fodrász vagyok: Te bolond vagy öcsém, olvasd el újra amit írtam, egy sor sincs kopaszságról. Tanulj meg olvasni, milyen ember vagy te?
12/13 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező!
Ez eleve egy primitív kérdés,hiszen ha kihullana a hajad akkor valószínűleg azon a tájon nem egy-két szál hullana ki!
Én mint szakvizsgát tett mesterfodrász csak annyit fűzök a kérdéshez hogy,napi 100 szál a normális ami kihullhat!
De ha 101 vagy 102 szál az sem baj!
Esetleg ha ettől több hullott ki az nem az édesanyád hibája hanem van valami gyulladás esetleg betegség van a szervezetedben ami miatt hullik a hajad!
Ennyitől nem fog ki hullani,esetleg egy pár szál!
Kevesebb mint amit egy fésüléskor kihúz a fésű!
További szép estét!
13/13 anonim válasza:
Kedves Fodrász Kolléga, én úgy tudtam, hogy napi 70-80 szál tinédzserkorban a normális... A kérdező pedig még abban a korban jár, a 100 szál felnőttkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!