Hajdúsítás otthon! Ötletek?
Figyelt kérdés
Növesztem a hajam (ricinusolaj) most kezdtem el, de léeg kevés hajam van szóval szeretném ha nagy sörényem lenne:)
Tudnátok adni tanácsot?
2010. nov. 12. 11:55
1/5 anonim válasza:
Nem tudom neked mennyire hosszú a hajad, az enyém hátközépig ér és irtó vékonyszálú, lelapuló. Én avonos hajtömegnövelő sampont és balzsamot használok, nivea hajtömegnövelő hajhabot, és előre hajolva szárítom meg. Így kb egy napig dúsabbnak hat de csodákat nem lehet várni sajnos.
2/5 A kérdező kommentje:
vállig érő hajam,talán egy kicsit lejjeb..de nagyon utálom!!:(
2010. nov. 12. 13:14
3/5 anonim válasza:
Első vagyok! Én is nagyon utálom hogy ilyen, annyira irigylem azokat akiknek szép dús haja van és semmit nem kell csináljanak vele. Én meg állandóan, borzolgatom, tupírozom, mindent csinálok vele mégis lelapul. Szerintem egyébként ne növeszd meg mert minél hosszabb annál nehezebb lesz dúsítani mert a saját súlyánál fogva még jobban lelapul. Én is a vágatáson gondolkozom pedig 10 éve növesztem de sajnos nem olyan az eredmény mint amire számítottam.:(
4/5 anonim válasza:
Tupír + Hajtömegnövelő hab
Nekem bevált.
5/5 anonim válasza:
nekem is nagyon vékonyszálú a hajam, de én ennek örülök.mert nem nehéz tupírozni és nem huzza le a súly(nincs súlya)csak ha kész egy sor tupír mindíg a tőre fújd a lakkot, ne a tetejére, mert attól nehezül el.és tartós is lesz, ha nem piszkálod(én szoktam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!