Szőkítéssel kapcsolatban lenne kérdésem?
Figyelt kérdés
Hajradírral leszőkítettem a festett(vörös) hajam 2 hete, és még akkor ráfestettem hamvasszőkét. Azóta eléggé besárgult, és olyan árnyalatos még, akkor szerintetek befessem hamvassal (9.1) megint most, vagy várjak még vele, hogy elteljen 1 hónap?? Olyan csúnyácska! Szerintetek???? Eddig még semmi baja, és nem is hullik, de úgy szeretném már ha szép lenne:)2010. nov. 11. 19:02
1/4 anonim válasza:
nem értek ilyenekhez sajnos:S
szerintem jobban járnál ha fodrászhoz mennél és ő bíztos tudja mit kell :) és szép lesz!
2/4 anonim válasza:
Vár pár napot és utána fesd mégegyszer hagyd pihenni!
Vagy mosd meg hamvasító samponnal,lehet hogy az is segít!
Ám ha szőke vagy elengedhetetlen a hamvasító sampon,mert minden szőke előb vagy utóbb besárgul!
3/4 anonim válasza:
Milyen az eredeti hajszíned? mert én is festett vörös vagyok, és nem tudom mivel tüntessem el.. milyen ez a hajradír?
4/4 A kérdező kommentje:
Az eredeti szőke, de én is festett vörös voltam, és a Loreal Effasor szedte le, ami kíméletesebb mint a szőkítőpor. Fodrászkellékesben tudod megvenni, vízzel kell kikeverni. Nekem sárgára szedte, de befestettem hamvassal. Úgy viselhető lett, de még nem a legtutibb, ezért szeretnék még 1 nekifutást...
2010. nov. 12. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!