Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullás ellen és hajerősítés...

Hajhullás ellen és hajerősítéshez mit ajánlatok?

Figyelt kérdés

Ugyan lassan, de szemmel láthatóan ritkul a hajam évről évre. Tudom, hogy léteznek erre vitaminok, samponok, amivel ezen lehet javítani, de tudtok ajánlani valami konkrét terméket, ami bevált?

Az ára az másodlagos most, csak legyen hatékony.

A másik, hogy eleve nagyon vékony szálú a hajam, van valami sampon, amivel lehet erősíteni?

32 éves férfi vagyok.

tegnap 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Vizsgltasd ki magad elotte

Vervetel, fogaszat, full-orr gege stb.. gyulladas, gocpont is okozhatja

tegnap 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Góckutatás + Bőrgyógyász /hajgyógyász, de az utóbbihoz magánban menj mert egyébként csak egy sima hajszeszt kapsz tb alapon ami nem biztos hogy, segít.

Ezenkívül oxigén hair terápia, oxygenihair.hu

ma 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a férfikopaszodás.
ma 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Reméltem, hogy valami egyszerűbb módszer is van, de el fogok menni hajgyógyászhoz.

Tudom, hogy ez a férfiak sorsa, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön bele is kell törődni.

ma 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!