Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotvakéssel bototválkozni...

Borotvakéssel bototválkozni hol lehet megtanulni?

Figyelt kérdés
YouTube videók alapján félek belevágni.
ápr. 15. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondold át, hogy belefér-e 1-1 óra minden alkalommal. Kb. ennyi idő mindent rendesen előkészíteni, megcsinálni. Nehogy az legyen, hogy bevásárolsz mindent, aztán 3. alkalom után hagyod a fenébe, mert egy sima mach3-al 5 perc az egész és lényegében ugyan azt az eredményt kapod.
ápr. 15. 14:01
 2/3 b1812567 ***** válasza:
49%

Dehogy egy óra. Tény, hogy nem lehet kapkodva, sietve borotválkozni vele, mint egy csillió pengés cserélhető fejűvel. Vagy zuhany alatt. Vagy hajnalban félálomban.

Szóval oda kell figyelni, óvatosan, ráérősen, ne zavarjon közben senki.

És számolj vele, hogy egyébként is macerásabb, már az élesen tartása is. Szíjon rendszeresen fenned kell, és találnod kell egy jó köszörűst is, aki meg tudja élezni ha kell (a borotvakés konkáv élű). Szarunyelű és hasonló verziókról nem is beszélve.

Megtanulni vagy olyantól tudod aki tud (kérdezd körbe a családod, ismerőseid idősebb férfi részét, hátha). Vagy videóból.

De vannak csoportok, fórumok, biztosan lesznek akik szívesen segítenek a témában.

(Nekem is van borotvakésem, régi, családi örökség, egy időben azzal borotválkoztam. De a fenti kényelmi okokból visszatértem a megszokott kétpengés cserélhetőshöz, pedig a késsel sokkal simább eredményt lehet elérni.)

ápr. 15. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Otthon gyakorold magadon, az intim területeken először.
ápr. 17. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!