Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb hajnövesztő/á...

Melyik a legjobb hajnövesztő/ápoló?

Figyelt kérdés
Sok mindenről olvastam így böngészgetve...revalid, béres szépségvitamin a sima cink de mégis melyik a legjobb? nagyon el van törve a hajam vége a válamtól egy kicsivel lejebb ér nem akarok belőle vágtani nagyon vágyom a hosszu hajra szeretnék vmilyet kiprobálni melyiket lenne érdemes v mindet? (hajlamos vagyoka hízásra, ha van mellékhatása azt is írjátok le nekem lécci)
2009. jan. 9. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Szia!Elősször is amit tudok ajánlani az az, hogy vágasd le a töredezett hajvégeket. Ez az első lépés.Elhiszem, hogy nem akarsz vágatni, mert növeszted.Nem is kell sokat vágatnod, csak épp a letört hajvégeket,kb 1 centit, ami nem sok.Ez azért is fontos, mert a töredezett haj nehezebben nő,ha viszont levágatod, felfrissül a hajszál és máris meggyorsítod a növekedést.

Valóban nagyon sok hajnövesztő létezik, és hogy melyik a jó az változó.Én hajnövesztő tablettát még nem próbáltam ki és nem is akarok, mivel ez is tuljadonképpen "gyógyszernek" minősül és mint minden gyógyszernek, tablettának vannak mellékhatásai.Eddig két hajnövesztőt próbáltam ki.Korábban a Bánfi hajszeszt és sampont.3 hónap eltetével, persze rendszeres használat mellett látványos volt a növekedés.Azóta Forever Living Produkt First-et használok.Ez egy 90%-os Aloe Vera kivonatú folyadék tele vitaminokkal , és egyéb ásványi anyagokkal.Tulajdonképpen a használata igen széleskörű. Pl én minden hajmosás után szoktam befújni a hajamat, mivel nemcsak tápál, hanem serkenti a hajnövekedést. 6 hónapja használom és azóta látványosan nőtt a hajam.Ez azért jobb mint a bánfi, mert nincs benne alkohol, mint a hajszeszben , így nem szárítja a hajat és csak természetes alapanyagokat tartalmaz, Mint az Aloe Vera oldat.Sajnos a többi hajnövesztő szert nem ismerem, így nem tudok rólla véleményt írni.Remélem tudtam segíteni :-)

2009. jan. 11. 09:27
 2/4 anonim válasza:

Az előző válaszoló kommentjére válaszolnék elsősorban.

Attól, hogy levágatjuk a hajunk végét, nem fog jobban nőni a hajunk. Ez egy hatalmas tévhit. Természetesen a rövid hajon jobban meglátszik ha nő pár centit, de a tördezett haj is ugyanúgy nő, hiszen a hajban nincsenek idegszálak, és a hajunk a fejünkből nő, és nem a hajszálak vége hosszabbodik.

Emellett ajánlanám a Bánfi hajszeszt. Nekem bevált, talán azért is, mivel viszonylag gyorsan nő a hajam amúgy is...

2011. febr. 24. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
igen ám, csak ha a haj vége elvan töredezve, akkor lefog törni ami megnőtt, nekem pl ezért nem nőtt a hajam, és ezt a fodrászom mondta...
2011. okt. 19. 20:08
 4/4 vivikee0711 válasza:
sziasztok.És ez a bánfi hajszesz hatásos akkoris ha nemhasználom mellé a bánfi sampont??
2013. aug. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!