Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy ne zsírosod...

Mit csináljak hogy ne zsírosodjon annyira a hajam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nagyon-nagyon zsírosodik a hajam már másfél-2 nap után nagyon zsíros lesz és 2 naponta meg kell mosni sajnos.

Mit lehet tenni hogy ne zsírosodjon ennyire és ne kelljen ilyen gyakran hajat mosnom?

A másik problémám meg a korpásodás mert már próbáltam többféle sampont de ha nem korpásodás ellenit használok akkor korpás lesz a hajam is de a haj zsírosodással nem tudok semmit kezdeni bármilyen sampont próbáltam eddig sajnos

márc. 2. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Semmit. Nekem minden nap mosnom kell, ha elmegyek itthonról
márc. 2. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos minél többet mosod, annál gyakrabban zsírosodik, saját magamon tapasztalom

Volt amikor naponta mostam, akkor fél nap után már látszott

Ha kétnaponta mostam, 1 nap után már ráfért volna

Most négynaponta mosom, a harmadikon kezd lelapulni - így az utolsó 2 napot szárazsamponnal húzom ki.

Zsírosodás ellen megoldást nem találtam (az egyetlen ami bevált, ha sok vizet iszom), így ezt tudom csak javasolni

márc. 2. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
" ezt tudom csak javasolni" - a szárazsamponra gondoltam
márc. 2. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Csalán sampont próbáld ki
márc. 2. 12:44
 5/7 anonim válasza:
Esetleg ha meguntad az okoskodó tanácsokat, talán utána nézhetnél egy Bőrgyógyász által ajánlott akárminek !Rajtam segített! (REVOX B77 JUST SZALICILSAV 2% SZÉRUM FEJBŐRRE)- Remélem a "Google"a barátod .
márc. 17. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:

En 2-3 naponta mosom, de kb par ora utan mar ugy nez ki mint ha 1 hetig nem mostam volna meg... akarmilyen sampont probaltam, semmi nem segit...

Vervetelen semmit nem talaltak, allergiam semmi nincs (meg). Pajzsmirigyem rendbe, de mar egyszeruen nem tudok mit tenni ezzel

21l

márc. 31. 06:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Es nekem ne jojjon azzal senki hogy ne mossam surun a hajam, mivel azt nem csinalom, szoval igy se jobb...
márc. 31. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!