Mit csináljak hogy ne zsírosodjon annyira a hajam?
Az a helyzet hogy nagyon-nagyon zsírosodik a hajam már másfél-2 nap után nagyon zsíros lesz és 2 naponta meg kell mosni sajnos.
Mit lehet tenni hogy ne zsírosodjon ennyire és ne kelljen ilyen gyakran hajat mosnom?
A másik problémám meg a korpásodás mert már próbáltam többféle sampont de ha nem korpásodás ellenit használok akkor korpás lesz a hajam is de a haj zsírosodással nem tudok semmit kezdeni bármilyen sampont próbáltam eddig sajnos

Sajnos minél többet mosod, annál gyakrabban zsírosodik, saját magamon tapasztalom
Volt amikor naponta mostam, akkor fél nap után már látszott
Ha kétnaponta mostam, 1 nap után már ráfért volna
Most négynaponta mosom, a harmadikon kezd lelapulni - így az utolsó 2 napot szárazsamponnal húzom ki.
Zsírosodás ellen megoldást nem találtam (az egyetlen ami bevált, ha sok vizet iszom), így ezt tudom csak javasolni

En 2-3 naponta mosom, de kb par ora utan mar ugy nez ki mint ha 1 hetig nem mostam volna meg... akarmilyen sampont probaltam, semmi nem segit...
Vervetelen semmit nem talaltak, allergiam semmi nincs (meg). Pajzsmirigyem rendbe, de mar egyszeruen nem tudok mit tenni ezzel
21l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!