Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos bőr. Mivel javíthat...

Pattanásos bőr. Mivel javíthatok rajta?

Figyelt kérdés
Jelenleg 70%-os alkohollal kenem.Valami esetleg ami még segíthet?Mert nagyon pattanásos ismét pedig nyáron elmúlt.
2010. nov. 8. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
benzin
2010. nov. 8. 22:14
 2/8 anonim válasza:
sztem ne kend 70 szazlekos alkohollal mert az csak nagyon kiszárítja a bort és így még több faggyú termelodik
2010. nov. 8. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van!! Kiszárítja az arcod! Vichy Normaderm termékcsalád! Nekem bevált:)
2010. nov. 8. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:

fekete szappan vagy effaclar naponta kétszer mosd vele.

utána kend be valami spec krémmel sédium al vagy akg nekem bejött

2010. nov. 8. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
bocsánat sébium al és akn
2010. nov. 8. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Elmész bőrgyógyászhoz,ad egy tablettát és 3 hét múlva babapopsi arcod lesz és selyem hátad.Aknenormint szoktak.

Persze ne sztk-hoz menj,mert az annyit mond,hogy majd kinövöd.

2010. nov. 9. 02:06
 7/8 anonim válasza:

Nekem is elég csúnya volt az arc bőröm, nagy csúnya pattanásos. Elmentem a bőrgyógyászhoz, aki először plasztikáztatni akarta :S

Aztán mivel én nem akartam elküldött a Szent László kórházba a kozmetológiára, ott felírtak nekem egy gyógyszert, egy éven keresztül kellett szednem, mellette fogamzásgátlót, és egy arc krémmel kellett kennem reggel és este egy éven keresztül, amit szintén a doki írt fel.

Gyönyörű lett az arcom, azóta semmi bajom az arc bőrömmel, ennek már 6 éve.

2010. nov. 9. 12:08
 8/8 anonim válasza:
Ja és ne kend alkohollal, mert attól rosszabb lesz, se szappannal, hanem inkább arc tisztító tonikot vegyél.
2010. nov. 9. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!