Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használtak az intim...

Mit használtak az intim részetekre?

Figyelt kérdés
Itt főként féfiakat szeretnék kérdezni, hogy mit használtok az intim részetekre milyen kenőcsöt ami hidratál is és frissen is tartsa és kellemesen?
febr. 15. 06:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De mondjuk lehet nálatok ez a normális:))
febr. 15. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem én tehetek a tájékozatlanságodról. Mea maxima culpa az, hogy válaszolni merészeltem a kérdésedre. Nem látod, hogy milyen szánalmas és nevetséges vagy? Vergődésed aljas, átlátszó és határtalan.
febr. 15. 12:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem kár volt ide írj, csak vesztegetted az időd😁😂
febr. 15. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#13 Való igaz, bár próbáltam volna fejleszteni a gondolkodásmódodat, puszta altruizmusból és filantrópiából, valóban segítő szándékkal, de szemlátomást ez esetedben képtelenség. Így mást nem tehetek, további minden jót kívánok!
febr. 15. 13:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Amiért nem konyha nyelven írsz még büdi maradsz és szex közben is, csak szóltam🫱🏻‍🫲🏽🤷🏽‍♂️
febr. 15. 14:18
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Csak szólok, hogy szex során mondjuk az előjátéknál pont a másik illata izgatja fel (többek közt) az embereket. Nyilván nem a 3 napja nem fürdött poshadt bűz, sem pedig a túrós rudi, de a parfümillat sem. Majd gondold át ezt a kérdést, miután elvesztetted a szüzességedet.😂
febr. 15. 15:22
 17/20 A kérdező kommentje:
Jó csemeria lehet nálatok ha úgymond azok a bizonyos szagok izgatnak fel és nem aza szépség amit láttok egymásba vagy egymás iránt😁. Tehát akkor azt akarod mondani , hogy a a férfit az izgatja fel amikor jól be van pálva és izzadva aza punci:))) és a lányt amikor le van főve a két golyó és már gőzöl, hát igen nem vagyunk egyformák :))
febr. 15. 21:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Szerintem te valami 50 éves körüli npc lehetsz aki ingbe jár mindennap és alatta le van főve a habteste
febr. 15. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Hogy gondolod, hercegnő, egy nedves punci szerinted rózsaillatú? Elárulom, nem az, de majd megtudod, ha találkozol egyel. Bár tőled nem nagyon hinném, hogy benedvesedne bármilyen nő. És amikor esetleg kinyalod, akkor sem vaníliás fagyi íze van (bár csokis még lehet, azt megérdemelnéd). Nőlj fel, hülyegyerek. Ami pedig a személyemre vonatkozó állításod, az talált, mellé.
febr. 15. 21:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Én még szerencsére normális illatú lányokkal foglalkoztam és nem hagyma meg ecet szagúakkal, tehát egészen más a mi tapasztalatunk úgy látszik😄 de majd ha szeretnéd írj privátban és bemutathatlak pár csajnak, csak előtte fél órával megkérlek tusolj le nagyon jól, hogy abba az 1-2 órában míg találkozol velük és bemutatlak legalább legyél illatos, friss :)))
febr. 15. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!