Dehogy! A nők szeretik a kozmetikumokat! Különben az enyém is 41, pedig én cak 12 vagyok, nem tom te hány. :)
2010. nov. 8. 17:52
2/12 anonim válasza:
Bocs, előző vagyok, Az Csak, nem cak
2010. nov. 8. 17:52
3/12 anonim válasza:
képzeld,én is így vagyok.Magának nem veszi meg,de megkapja majd tőlem a szülinapjára nemsoká. :)
2010. nov. 8. 17:54
4/12 anonim válasza:
Dehogyis! Az én édesanyámból kiindulva, biztos örülne neki! Sokan tényleg sajnálják rá a pénzt, de szeretnének drága kencéket használni :) Egy nőnek sosem gáz olyan cuclit adni, aminek a célja a "szépség" elérése, még ha az ránctalanító is. 21/L
2010. nov. 8. 17:55
5/12 A kérdező kommentje:
Húú akkor megnyugodtam, és köszi a válaszokat! :) És még milyen kozmetikumokat lehetne mellé venni?
Egyébként: 21/L :)
2010. nov. 8. 17:59
6/12 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan, én is ránctalanító pumpás krémet kaptam a lányomtól és összevissza pusziltam érte.
2010. nov. 8. 18:01
7/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Biztos, hogy örülni fog, pláne, ha önmaga nem venné meg, mivel tudjuk, hogy ezek a krémek nem igazán az olcsó kategóriába tartoznak. Nagyjából egyidős vagyok Anyuddal, és hála az égnek, de a gyerekeimet sikerült "leszoktatnom" az olyan ajándékozásról, amit tulajdonképpen nem én kapok, hanem az egész család használatára szolgál. (Pl: edények, háztartási gépek stb.) Persze, örültem ezeknek is, de bevezettem, hogy mindenki személyre szólóan kapjon ajándékot, olyat aminek biztos örülne és magának nehezen venne meg. Szóval, hidd el, Anyud boldogan fogja használni!
2010. nov. 8. 18:16
8/12 anonim válasza:
Ha egyébként szeretné, akkor egyáltalán nem az-mivel anyukád, gondolom, hogy úgy veszed neki, nem célzás jelleggel...
2010. nov. 8. 18:57
9/12 anonim válasza:
A nők tényleg szeretik a kozmetikumokat,tusfürdőket,krémeket,stb..:)
Egyedül az volt bunkóság,amikor édesanyám a sógornőjétől egy norbi könyvet kapott(hozzáteszem anya elég telt nő).
2010. nov. 8. 23:33
10/12 anonim válasza:
Édesanyám imádja mikor ilyeneket kap, mert szereti az ilyen "luxus" dolgokat, de tudom hogy Ő nem venné meg magának.
Mindig megajándékozom különféle szappanokkal, most éppen a www.mannaszappan.hu -ról rendeltem szülinapjára szappant, és fürdőgolyókat. Imádta. Szereti a habfürdőket, testápolókat is.
Karácsonyra ránctalanítót néztem ki a Vichytől. 46 éves, és sosem bántottam meg vele, láttam rajta hogy igazán örült neki. Nem úgy mint amikor palacsinta sütőt kapott :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!