Lehetséges? (tudom, tudom, túl rövid a kérdésem. )
Figyelt kérdés
Hogyan lehet az arcomon világosítani a bőrt? Milyen alapozóval, vagy ilyesmivel? Mert platina szőke hajat akarok frufruval, de ahhoz kicsit világosabb bőr kell, és különben is az tetszik.2010. nov. 8. 16:02
1/5 anonim válasza:
veszel világos színű alapozót meg ahhoz illő világos alapozópúdert is.
lealapozod az arcod és utána puderral fixálod.
a mostani arcbőrödtől 1-2árnyalattal világosabbat vegyél és én a folyékonyat ajánlom.
2/5 anonim válasza:
Ha jóltudom akkor citromlével lehet viláfosítani a bőrt. De még nem próbáltam.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. nov. 8. 16:37
4/5 anonim válasza:
A helyedben nem erőltetném a dolgot, egy árnyalattal világosabb alapozó még rendben, de nagyon könnyen maszkszerűen fog hatni, az meg ronda. Nézd meg a bevakolt arcú gótokat... könnyen olyan lesz a hatás. Ha egy árnyalatnál többet kéne világosítani, akkor inkább ne erőltesd a hajszínt se, ha emiatt rosszul áll. Meg mi van, ha például valamiért nem tudsz sminkelni épp, vagy nyáron mi lesz, ha megkap a nap?
5/5 A kérdező kommentje:
Hát csak egy árnyalattal kell világosabb, nem vagyok kreol, csak kicsit sötétebb a kelleténél. Egy árnyalat még nem a vakolás... Egyébként köszi! :)
2010. nov. 8. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!