Szerintetek mekkora kiszerelésűt vegyek ebből a parfümből?
Figyelt kérdés
A Calvin Klein Eternity parfümje, ami már megvolt nekem, és nagyon szeretem, most a 100 ml. elég jó àron lenne, az 50 ml. viszont 10 ezerrel olcsóbb lenne. De konkrétan attól félek, hogy nem is hasznàlnàm el a 100 ml-t, mert amúgy elég sok parfümöm van még ezen kívül, vagyis azok ilyen közép , vagy inkább alacsony àrkategóriás parfümök, de.pl. van 100 ml-s, amiből 2 èv alatt kb. csak 20 ml.-t használtam el.. Szóval most nem tudom, mit csinàljak.. Megèrné-e 100 ml-t venni, el használnám-e, és azért 10 ezer forinttal olcsóbb lenne az 50 ml, ès így az is bőven elég lenne, nem?
Előre is köszi!
tegnap 13:30
1/3 anonim válasza:
Hát ha sok parfümöd van, akkor kicsit is elég lesz.
Használd el, vagy selejtezd ki a régieket.
A parfüm szavatossága max kb 2 év.
2/3 anonim válasza:
A parfüm megfelelő tárolás mellett nagyon sokáig eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!