Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen alternatívát ajánlanlan...

Milyen alternatívát ajánlanlanátok hajzselé helyett?

Figyelt kérdés

Vettem egy hajzselét, (Kallos) de nem igazán használt. Az a baj, hogy olyan a hajam, mint a rúgó és csak félig állt úgy tőle, mint ahogy én azt akartam volna.

Szóval valami erősebb alternatívát keresek.

(Férfi vagyok, szóval kérlek ilyen édes szagú vacokokat ne ajánljatok. Köszi)

#haj #divat #hajzselé #Hajformák
tegnapelőtt 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Borotvahab + jó éles penge.
tegnapelőtt 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Hajhab + hajzselé kombó esetleg?
tegnapelőtt 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor úszni jartam regen,akkor vizibalettos lányokat láttam az öltözőben,ahogy egymás haját kenegeti étkezési zselatinnal (hidegen kötő!) . (Az a cucc,ami a tortákon is van,olyan átlátszó,kocsonyásan remegő .)Megkérdeztem,h ez úgymarad, aztán mondták,h még a viz alatt is úgy áll a konytjuk ,ahogy beallitották. Ha nem a saját szememmel látom,nem hittem volna el. A keverési arányon múlik mennyire ruganyos az eredmény .

Semmi szaga.

tegnapelőtt 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!