Milyen alternatívát ajánlanlanátok hajzselé helyett?
Figyelt kérdés
Vettem egy hajzselét, (Kallos) de nem igazán használt. Az a baj, hogy olyan a hajam, mint a rúgó és csak félig állt úgy tőle, mint ahogy én azt akartam volna.
Szóval valami erősebb alternatívát keresek.
(Férfi vagyok, szóval kérlek ilyen édes szagú vacokokat ne ajánljatok. Köszi)
tegnapelőtt 10:32
4/4 anonim válasza:
Amikor úszni jartam regen,akkor vizibalettos lányokat láttam az öltözőben,ahogy egymás haját kenegeti étkezési zselatinnal (hidegen kötő!) . (Az a cucc,ami a tortákon is van,olyan átlátszó,kocsonyásan remegő .)Megkérdeztem,h ez úgymarad, aztán mondták,h még a viz alatt is úgy áll a konytjuk ,ahogy beallitották. Ha nem a saját szememmel látom,nem hittem volna el. A keverési arányon múlik mennyire ruganyos az eredmény .
Semmi szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!