Hány éves kortól lehet gyantáztatni?
Figyelt kérdés
jan. 2. 10:57
11/23 anonim válasza:
9 es, azért ez nem agysebészet, 12 évesek csinálják már, előregyártott gyantacsík ráteszi, lehúzza és semmi bajuk nem lesz.
12/23 anonim válasza:
Aztán a gyantacsík lejön, a szőr marad, minden ragacsos, meg lesz néhány véraláfutás - nem agysebészet, de azért nem mindenkinek müködik egyedül.
13/23 anonim válasza:
Nem jön le és nem marad. Jó cuccot kell használni, ennyi. Véraláfutás meg véletlenül sincs, mitől is lenne? Hidd el, ez nem a te műfajod, hülyeségeket ne írj!
14/23 anonim válasza:
13- ez nem hülyeség. Otthoni gyantááshoz egy "kimeletes" cukorgyantát valasztottam. Utanaolvastam de igynis vmit hülyén csináltam mert a lábam tele volt veraláfutásokkal a huzogatástól a szőrök helyén. Ugyan ez volt a gyantacsikkal. Feltettem hónaljra, anyam lerantotts es 2x-re dagadt a hónaljam, fánt es nem tudtuk. Amaradékot leszedni. Ez nem normális és a kerdező valszeg fiatal ugyhogy otthon maganak semmiképpen se. Ha vki régķta gyantáztat megpróbálhatja otthon de első gyanta mindenképp szakembernél legyen.
15/23 anonim válasza:
Nem veszed észre, hogy TÖBB MINDENKI írja, hogy egyedül nem igazán megy???
16/23 anonim válasza:
15-végig tisztelettwl irtam a VALID es REÁLIS tapasztalataimról. Nem értem ezt a hangnemet. Ha neked sikerült az otthoni gyanta bőrserüles nélkül, gratulálok jó neked. Ha meg pasi vagy aki nem gyantáok akkor meg nincs tapasztalatod ugyhogy feleslegesen pofázol. De ettől nem leszel te se okosabb, és én se bénább, valamint mások élményeit se nyomd el. Szarul csináltam a gyantával és szar lett az eredmény. Ettől akadom a kerdezot megovni
17/23 anonim válasza:
Az a több mindenki ugyanaz,felismerhető a stílusról. Nem velem vitázik,de nekem is és az összes bnőmnek sikerül egyedül,nem értem minek erőltetsz valamit,amihez nem értesz.Ha neked nem jó,elcseszted,vagy allergiás vagy,ennyi. Másoknak meg működik,csak leállsz itt vitázni a semmiről
18/23 anonim válasza:
Melyik gyantacsíkok jók? Mert én vettem már több félét. És semmit nem szedtek ki. Igaz, véraláfutásos sem lettem, de kb mintha egy celluxot húzogattam volna, 1 db szőrszál nem jött ki. (Egyik kezemmel megfeszítem, növekedéssel ellentétes irányban húzom, elég hosszú a szőr).
19/23 anonim válasza:
Szerintem a gyantacsík csak akkor mnüködhet, ha piheszörök vannak az illetön. Ha legalább hajszál vastagságú, akkor nem ér semmit.
20/23 anonim válasza:
Tegyünk különbséget a dolgok között:
Egy Veet gyantacsíkkal otthon a fürdőkád szélén ülve bármelyik tizenéves elboldogul a karján vagy a lábán. Lehet elsőre nem lesz tökéletes, de majd belejön. Teljesen jó videók vannak róla hogyan kell előkészülni, hogy a szőr rendesen beleragadjon a gyantába.
A hónalj és az intim rész viszont teljesen más. Ott a szőr erősebb, a bőr pedig érzékenyebb. Azt otthon tényleg ne. Főleg ne a melegítős gyantával. Az üst típusú géppel - spatulával kenve meg aztán végképp ne. Az olyan ember kezébe való, akinek megtanították a használatát és benne van a kezében a gyakorlat.
Szalonba bárki mehet, szülővel meg főleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!