Kinek milyen intimborotva vált be?
Figyelt kérdés
Szeretném leborotváni a fanszőrzetemet és a hÓnaljamat. Az a kérdésem, hogy az elektromos vagy a sima borotva a jobb? Illetve irjatok márkát is légy szíves amit használtatok és beváltdec. 31. 05:15
1/6 anonim válasza:
Nekem Philips elektromos testszőrnyíró van,teljesen jó. A sima borotvával sem volt semmi bajom,csak ezzel egyszerűbb,gyorsabb
2/6 A kérdező kommentje:
És mennyire sima az eredmény?
dec. 31. 06:05
3/6 anonim válasza:
Picit azért érezhető,nem az a tükörsima mint ha rendes borotvával csinálom,de nem vészes,nem zavar.
4/6 Metionin válasza:
Én sima biztonsági borotvát használok, az a legjobb. De azzal gyakorolni kell.
5/6 anonim válasza:
Én a Gillette Mach 3 borotvát használom fanszőrre éw hónaljra is.
Legelső alkalommal mindkét helyen valószínű, hogy érzékeny lesz a bőr és számolni kell kipirosodással is.
Az elektromos borotva - bár nem tükőrsima eredménnyel - kevésbé fog irritációt okozni.
A helyedben egy darabig géppel borotválnám, aztán ha megszokja a bőröd a csupaszságot, akkor megpróbálhatod hagyományos borotvával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!