Hajhosszabbítás dús, göndör hajjal?
Figyelt kérdés
Évek óta próbálom növeszteni a hajam, abbahagytam a festést, havonta egyszer vasalom, egyébként nem éri hő, hajsapkával alszom, ápolom, de így sem tud tovább nőni. Hajhosszabbításon gondolkodom, de nem tudom, mennyire oldható meg, ha egyébként dús, és göndör hajam van. Van valakinek tapasztalata? Esetleg fodrászok?tegnap 22:05
1/2 anonim válasza:
Pont dec elején voltam fodrásznál. Soha senkinek nem ajánlja a hajhosszabbítást. Pár szálnak kell megtartani a sok póthajat. Nem sok károsabb dolog van.
Élvezd a hajad és vigyázz rá
2/2 anonim válasza:
Ja csak sok nőnek olyan szár a haja, hogy csak a tarkójáig nő és az is száraz elvékonyodott csapzott hát ki ne akarna szép hosszú fényes egészséges hajat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!