Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon száraz hajra valamilyen...

Nagyon száraz hajra valamilyen szérum, balzsam ami jó rá?

Figyelt kérdés
dec. 25. 13:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Húha. Nem árt tudni, milyen típusú a hajad. Van, akinek göndör és emiatt száraz hakellhanem, van az enyém a szögegyenes vékonyszálú ami száraz hakellhanem, és erre a kettőre pl. gyakran teljesen más termékek válnak be. Van, akinek a haja nehezebben issza be a tápanyagokat, ilyen például az enyém, arra könnyebb olajok jók, míg akinek könnyebben beissza, a nehezebbek válnak be. Valakinek beválnak a szilikonos balzsamok, míg a másiknak csak ront a helyzeten.

Nekem úgy marad szép, hogy a (szilikonmentes) balzsamot nem öblítem ki az utolsó cseppig, hanem annyit hagyok a hajvégeken, hogy a selymessége még megmaradjon, és félszárazon teszek rá olajat, plusz minden este kb fél órával lefekvés előtt. Hetente egyszer szoktam használni a difeelnek különböző pakolásait, azokkal jó tapasztalatom van eddig.

dec. 26. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!