Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Cisztás pattanást mivel tudok...

Cisztás pattanást mivel tudok eltüntetni viszonylag hamar?

Figyelt kérdés
Szerintem hormon probléma miatt jöhetett ki, igazából nem olvastam utána csak kinyomtam, leginkább víz jött belőle, a lényeg az lenne hogy valahogy kilapuljon és ne legyen ennyire kidudorodó, hogy letudjam alapozni, mert holnap esküvőre megyek.
dec. 16. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Esetleg ilyen szilikon tapaszt rá, az leviszi. Tudod, ami olyan mint amit lábon vízhólyagra, feltört sarokra is gyártanak.

De elmúlni nem fog, csak laposabb lesz.

dec. 16. 11:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh hát igen az sztem is jó lenne, de ma nincs kocsim és nagyon nagyon macerás lenne eljutnom érte, valami otthoni praktika lenne jó, tényleg ha egy picit lejebb menne annak már nagyon örülnék mert jelenleg a bibircsókos boszorkánnyal vagyok egyenértékű, érdekes egyébként hogy szinte tökéletes a bőröm és soha nincs egy pattanásom se, max 2-3 havonta egyszer de az is egy minimális ami 2 napon belül elmúlik, utoljára tini koromba volt cisztás pattanásom de akkor sem ilyen durva
dec. 16. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!