Hogyan tüntessem el a hónaljon lévő sötét foltokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem tudom kinek lehet hasonló problémája, de a hónaljamnál és a combomnál sötét foltok vannak, amik eléggé irritállóak, ha olyan ruhát vennék fel, aminek nincs pántja. Esetleg valakinek sikerült valami jól bevált módszert találni erre a problémára?
Nem tudom milyen foltok ezek. Nem egyszerűbb lenne megmutatni?
dec. 16. 00:04
2/10 anonim válasza:
Sötét hajú, szemű és könnyen barnuló típus vagy?
dec. 16. 09:03
3/10 A kérdező kommentje:
Sötét hajú és szemű vagyok, viszont mivel alapból kreol barna bőröm van, ezért nem vagyok barnulós fajta
dec. 16. 10:14
4/10 anonim válasza:
Akkor a hónaljadon hiperpigmentáció van, amit nem lehet eltüntetni. Egyszerűen sötétebb ott a bőr. Persze ilyen olyan kínai fiszemfaxom fehérítős csodamódszerek már biztosan vannak rá jó pénzért. A szem alatt szokott előfordulni kreolabb típusoknál. Ezek a szürkésbarnás karikák, illetve száj fölött is.
dec. 16. 10:24
5/10 anonim válasza:
Ne zavarjon, szerintem pl. jól is néz ki
dec. 16. 12:03
6/10 anonim válasza:
Igen, #5 nek már minden mindegy. Az ilyenek azok, akik a szemölcsre is azt mondják szexi
dec. 16. 13:03
7/10 anonim válasza:
6
Nem. Tudod, ha valakinek nem ugyanolyan az ízlése, mint neked, attól nem lesz igénytelen. Aki így gondolkozik, az intellektuálisan igénytelen.
dec. 16. 13:18
8/10 anonim válasza:
Nem vagy cukorbeteg, vagy IR-es?
dec. 16. 15:43
9/10 anonim válasza:
Tehát már a párkeresésnél a hónaljszín-ízlés is szerepet játszik.
Látom is már magam előtt a címet egy degenerált "nők lapja café" cikkben:
"Erről árulkodik a hónaljad színe! Ilyen vagy a párkapcsolatban.
Ne haragudj 5, kb. olyan, mintha valakinek azt mondanád, hogy jól néz ki a térde. 🙄
dec. 17. 06:39
10/10 anonim válasza:
9
Ez egy minimális dolog és specifikusan kérdés volt. Csak úgy random nem hozunk fel ilyen kis dolgokat általában, de ez nem jelenti, hogy az összképhez ne adhatna hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!