A természetes világos rézszőke hajat be tudja fedni egy natúr világosbarna vagy sötétszőke hajfesték?
Szerintem egy toner elég, nem kell oda peroxid.
Valami kékes-lila színezõt keverj be egy pici balzsammal, és azzal ki lehet ütni a rezes-sárgákat valami hamvasabbra.
3, A nők nagy része festi a haját, szóval nem láttad őket a természetessel, ez a kijelentés eléggé megalapozatlan.
Nagyon sokaknak van unalmas, se, szürke kisegér hajszíne, amit barnára fest. 1-1 árnyalat még nem látszik.
Én 14 éves koromtól festem feketére, és az ismerőseim közül kb 3 ha látott a természetessel, a többi azt hiszi ez az igazi
3, fogalma sincs a férfiak nagy részének, hogy kinek természetes a haja, és kinek nem. A smink is hasonló. És nem, sokszor nem az a legszebb, amivel születünk. Nekem sem mondja meg senki, hogy festett, mert igényes. Annyira felesleges minden hasonló kérdés alatt a természetességgel jönni, nem imponál ez a nőknek, felesleges.
Kérdező, be fogod tudni festeni, de tényleg jobb a fodrászcikkes festék, jobban kiszámítható milyen lesz a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!