Az mennyire tesz jót a hajamnak, hogy egész álló nap teljesen ki van engedve, teljesen szabadon van, nem fogom össze soha (csak fürdéshez/zuhanyzáshoz), de benne van a haráf (ami ugye értelemszerűen a tövében van, ahol nö a haj)?
Figyelt kérdés
Nem befolyásolja/akadályozza, a hajam magától való természetes növekedését?
Fontos, mert növesztem!
Előre is köszi!
tegnap 17:09
1/2 anonim válasza:
Soha eletemben nem fogtam ossze max furdeshez es nagyon gyorsan no a hajam, nagyon fenyes, nagyon puha, regebben hosszu is volt. Nekem bevalt
2/2 A kérdező kommentje:
És akkor a műanyag hajpant, ha egésznap benne van a kiengedett, szabadon lévő hajamban, akkor az nem árt meg neki, nem befolyásolja a növekedését?
tegnap 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!