Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a héten rendelek YesStyle...

Ha a héten rendelek YesStyle oldalról ünnepek előtt megérkezik?

Figyelt kérdés
Most rendelnék elsőnek erről az oldalról a héten de félek hogy nem jön meg a csomagom ünnepek előtt. Szerintetek megjönne ünnepek előtt vagy majd inkább ünnepek után rendeljek? Ja és vámot kell fizetni náluk? Köszönöm

ma 11:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem valószínű. Normál esetben még határeset lenne, de így az ünnepek előtt feltételezem lassabb a kiszállítás. Nem az ő részük, hanem a futárszolgálat. Én 29-én rendeltem és az úgy tűnik jövőhéten érkezik.

Szerencsére vámot nem kell fizetni rá (vagy legalábbis nekem soha nem kellett eddig).

Ha nem sürgős, szerintem várd meg, hogy hátha az ünnepek körül lesz valami jó akció.

ma 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!