Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak kopaszodás illetve...

Férfiak kopaszodás illetve haj ritkulás ellen mi valt be ??

Figyelt kérdés

26 eves ferfi vagyok.

Sajna általános iskolás koromtól kezdve szinte évszaktól függetlenül is eveken keresztul napi szinten zseléztem a hajam erősen. Sajnos nem mindig maradt időm hajszariztozni.

Volt sajnos olyan is amikor télen szó szerint viszketett a hajlakozott, zselézett, hajhabozott es vizes persze vizes területen a fejem.

Ettől ki is ritkult mára látványosan.

Ha hajbeültetésre nem szeretnék menni mégis mit tehetnék a későbbi kopaszodás ellen?

Hajdúsító sprét már próbáltam de az csak ideiglenes megoldás.

Inkább arra lennék kíváncsi dusitható e még ?

Vitaminok ? Bármiféle olajok?? Tényleg létezik erre valami ????

dec. 9. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Nem dusitható csak hajbeültésel
Ha csak ritkul még dusitható
6 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Mi vált be? Az elfogadás
dec. 9. 23:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a megnyugtató megoldás:

[link]

Igen, akkor is ez.

dec. 10. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Fogod magad, és leborotválod tarra az egészet. Lehet, hogy most még úgy gondolod, elkerülheted a kopaszságot, de nem, mindenképpen az vár rád. Hidd el, hogy sokkal jobb, ha nem küzdesz ellene feleslegesen, hanem inkább beleállsz, és magabiztosan viseled.
dec. 11. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!