Férfiak kopaszodás illetve haj ritkulás ellen mi valt be ??
Figyelt kérdés
26 eves ferfi vagyok.
Sajna általános iskolás koromtól kezdve szinte évszaktól függetlenül is eveken keresztul napi szinten zseléztem a hajam erősen. Sajnos nem mindig maradt időm hajszariztozni.
Volt sajnos olyan is amikor télen szó szerint viszketett a hajlakozott, zselézett, hajhabozott es vizes persze vizes területen a fejem.
Ettől ki is ritkult mára látványosan.
Ha hajbeültetésre nem szeretnék menni mégis mit tehetnék a későbbi kopaszodás ellen?
Hajdúsító sprét már próbáltam de az csak ideiglenes megoldás.
Inkább arra lennék kíváncsi dusitható e még ?
Vitaminok ? Bármiféle olajok?? Tényleg létezik erre valami ????
dec. 9. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Nem dusitható csak hajbeültésel
Ha csak ritkul még dusitható
6 szavazat
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Fogod magad, és leborotválod tarra az egészet. Lehet, hogy most még úgy gondolod, elkerülheted a kopaszságot, de nem, mindenképpen az vár rád. Hidd el, hogy sokkal jobb, ha nem küzdesz ellene feleslegesen, hanem inkább beleállsz, és magabiztosan viseled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!